ДЕТСКО СТОЛЧЕ BELLELLI LITLE DUCK RELAX GREY

BELLELLI
Редовна цена
119,00 лв.

Кат. номер: ITM001959

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Столчетата от серия "Little Duck" се характеризират със специфично изработена задна част, която осигурява на детето комфортна и сигурна позиция по време на пътуването.
Детското столче е подходящо за деца до 22 кг.
Отлично проветрение посредством въздушни канали, които предпазват от спарване.Триточков предпазен колан - максимално лесен за обслужване само с една ръка.
Столчето има предпазители за краката, които предотвратяват контакт с каплата на велосипеда. Столчето разполага със система за обиране на вибрациите от неравностите по време на каране.
Възможност за регулиране позицията на краката на детето - нагоре и надолу. Възможност за закачане на каска в задната част на столчето.
Столчето притежава сертификати за сигурност TUV и EN14344.Материал
нетоксична и лесна на почистване пластмаса
Начин на монтиране чрез стандартната фиксираща система на Bellelli - за рамката. В комплекта е включен преходник за монтиране на столчето.