Празнични намаления с до -50% отстъпка Научи повече

DEUTER

DEUTER

                                                

Категории Филтри Сортирай
Покажи:
Категории Филтри Сортирай
Покажи:

                                                  

 Компанията е основана още през 1898 г. от Ханс Дойтер в Аугсбург, Германия и първоначално произвежда чували и чанти за писма за Кралската поща в Бавария и армията, а на по-късен етап оборудва Мюнхенския Октоберфест с палатки с голям капацитет. През 1930 г. раницата Deuter TAUERN пише историята на успеха. Тази раница за експедиции, с революционна вентилация на гърба, е използвана когато Андерл Хекмайр за първи път прекосява северната стена на връх Айгер в Алпите, както и при изкачването на Нанга Парбат през 1953 г. от Херман Бул. През 1973 Deuter става водещ производител на раници в Германия.

                         

 През 1990 г. се появява Bike 1-първата в света велосипедна раница, специално разработена за планинско колоездене. Тъй като традицията и историята са ангажимент, тя все още е класика в гамата на Deuter, разработва се от сезон на сезон и днес е изключително функционална и модерна велосипедна раница за еднодневни преходи. За любителите на вело туровете е предназначен моделът Trans Alpine, а за феновете на шосейното колоездене е леката Race bike backpack. В допълнение към велосипедните раници, Deuter предлага широка гама чанти за велосипеди. От дисаги с различни обеми до чанти за рамки, винаги можете да разчитате на възможността да съхранявате всичко необходимо за следващото ви пътуване с велосипед - вътрешна гума, щанги, инструменти, ключове и смартфон. А с чантите за кръст Deuter може безопасно да носите личните си вещи винаги с вас.

                                                                           

Опазването на околната среда и устойчивостта са в основата на корпоративната философия на Deuter. Подходът на бранда към бизнеса спада към така наречената  „360 ° корпоративна отговорност“, което означава осигуряване на устойчивост през целия жизнен цикъл на своите продукти: като се започне от избора на трайни, рециклирани материали, до методите на производство, използвани от дългогодишните партньори в производството, и до услугата за ремонт на всеки продукт на Deuter.

                                 

                                      - Deuter е член-основател на European Outdoor Conversation Association (EOCA) -  група от европейски фирми, които пряко финансира проекти за опазване на околната среда по целия свят.

                          

                                      - През 2020г. печели 8-та си поред награда от Fair Wear Foundation, която цели да предостави справедливи условия на труд в отдалечените краища на света.

                        

                                      - Благодарение на стандарта bluesign®, Deuter спазва най-строгите световни стандарти за опазване на околната среда, безопасност на труда и защита на потребителите. От 2008 г. Deuter използва системното партньорство bluesign®, за да направи целия си производствен цикъл по-ефективен и по-екологичен - от концепцията до доставката на готови продукти до търговците на дребно.

                          

                                     - Като елиминира перфлуорираните съединения от цялата си гама, Deuter активно допринася за опазването на околната среда и здравето. От 2020 г. всички раници и спални чували са напълно свободни от PFC.