ФАР SPECIALIZED STIX COMP

SPECIALIZED
Редовна цена
79,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM003460

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Предимствата на използването на тези светлини през нощта или денят са огромни, а със Stix Elite ще се насладите на един ярък лъч фокусирана светлина, която ще ви води. Този изключително практичен и малък на размер фар притежава своите мощни характеристики, до 133 лумена и широк ъгъл на светлината. Допълнително той има шест режима на светлина, от които и зависи и разхода на самото устройство. Stix може да се зарежда изключително лесно с USB.

Други продукти

СТОП CUBE PRO WHITE

СТОП CUBE PRO WHITE

Редовна цена 29,00 лв.

Промо цена 24,00 лв.

Монтаж; чрез гъвкава лента съвместима с кормила от 22.2 мм до 35 мм.
Време на работа; 2.4 часа до 112 часа
Режими на работа; Steady High, 74 Lumens; Steady Low, 38 Lumens; Power Surge, 97 Lumens; Power Flash, 133 Lumens; Disco Flash, 63 Lumens; Eco Flash, 12 Lumens