Покорявай нови пътища с велосипед на лизинг от TBI с 0% лихва! Виж моделите

Bike Center Experiences е серия от услуги, които ще обогатят изживяването ви с велосипедите и продуктите, които предлагаме. Чрез нашите тестови карания, обучения и приключения ще се насладите на пълноценното удоволствие от карането на колело. 

Запознайте се с изживяванията, които сме приготвили за вас и открийте нови хоризонти в колоезденето!

Тестови карания

Електрическите велосипеди са специални продукти с множество иновативни технологии, които изискват знанието на потребителя как да ги използва правилно, за да извлече максимума от тях.  Ето защо предлагаме опцията да се запознаете с невероятното удоволствие от карането им, преди да направите избор за попупка. 

Резервирайте тестово приключение с водач и усетете вълнуващия прилив на енергия от водещите е-байкове на пазара!
Ако решите, че след наема това е колелото за вас, сумата за наем ще се приспадне от покупката на електрически велосипед.  

Велосипедите: Specialized Levo 3rd generation

Bike Center Experiences - Test the best e-bikes

Опции за наем с водач

  • Полудневен - 159 лв - Опознавателно каране по вълнуващ специализиран маршрут в рамките на 3ч. 
  • Целодневен - 199 лв - Опознавателно каране по вълнуващ специализиран маршрут в рамките на 6ч.

Включва: велосипед (наем от 100лв), водач/инструктор (от 59лв) , избор между платформени и SPD педали
Мястото на вземане на колелата е магазин Bike Center Черни връх. Възможна е опция за транспорт срещу доплащане.
*Наемът на велосипед от тестовото каране се приспада при покупка на електрическо колело.
*Услугата се извършва само с водач/инструктор, за да гарантираме качеството на изживяването и да Ви въведем безопасно и забавно във вълнуващия свят на е-байковете.


Приключения с водач

Имате чудесен велосипед, но не знаете къде да го карате? Това не е проблем. Свържете се с нас, за да изготвим индивидуализирано вело приключение и се насладете пълноценно и безопасно на най-привлекателните е-байк маршрути в района на Витоша, Панчарево и софийска Стара планина и Средна гора.

Програмите включват разнообразие от полудневни и целодневни изживявания и цени от 59 лв при групи до три души.  

Включва: водач
Допълнения: транспорт (от магазин Bike Center Черни връх до мястото на старта и обратно)
Не включва: колело (опция за наем на е-байк), екипировка (опция за наем на каска), храна, застраховка и др.


Обучения

Удоволствието от едно хоби винаги е по-голямо, когато ставаме по-добри в него и придобиваме нови умения и техники - планинското колоездене никак не е изключение. Ето защо, в Bike Center предлагаме курсове, от начинаещи до напреднали, за усвояване и усъвършенстване на техниките при каране на велосипед по пресечени планински терени. Разработените програми са адаптирани към нуждите и спецификите на различните стилове колоездене и са адаптирани към физическото и техническото ниво на участниците. Свържете се с нас, за да изготвим индивидуализиран план спрямо Вашите желания, умание и очаквания. 

Програмите включват разнообразие от полудневни и целодневни маршрути, подходящи за начинаещи, напредващи и напреднали, при цени от 79 лв при групи до три души. 

Включва: водач
Допълнения: транспорт (от магазин Bike Center Черни връх до мястото на старта и обратно)
Не включва: колело (опция за наем на е-байк), екипировка (опция за наем на каска), храна, застраховка и др.


Дестинации и маршрути

Полудневни

Витоша
Люлката на българското планинско колоездене - Витоша, е най-популярното място за практикуване на нашия спорт. С впечатляващ терен, денивелация и огромно разнообразие от пътеки и маршрути, подходящи 
за всякакъв вид каране, 'домашната' планина е идеалната дестинация, на която да се запознаете със света на електрическите велосипеди.
Част от възможносите за каране, можете да видите тук: МТБ Справочник 

Локорско
Районът около Локорско е стар фаворит на местните любители на планинското колоездене, предлагайки богато разнообразие от маршрути, който ще да задоволят нуждите, както на начинаещите карачи, така и на по-опитните в спорта.
Примерни маршрути можете да разгледате тук: МТБ Справочник

Желява
Друга популярна дестинация по южните склонове на софийска Стара планина е Желява, със живописен и ритмичен терен, карането е гарантирана забава. 
Примерни маршрути можете да разгледате тук: МТБ Справочник 

Целодневни

Благоевград
Районът на Благоевград може да се похвали с една от най-добре развитите мрежи от ендуро пътеки в България благодарение на нестихващата работа на местния клуб. Мархрутите варират по трудност като предлагат разнообразие от елементи, които забавляват, както експерти в спорта, така и по-неопитни колоездачи.
Примерни маршрути можете да разгледате тук: МТБ Справочник

Велинград
Изключително популярна дестинация за любителите на дългите естествени пътеки, Велинград предлага есенцията на планинското колоездене - впечатляващ терен, вълнуващи гледки и страхотно каране. 
Примерни маршрути можете да разгледате тук: alabak.info

Варвара
Разположена в родопския рид Алабак, зоната предлага богатство от стари пешеходни маршрути, които с усърдната работа на местната организация - Инициатива Алабак, живеят нов живот като вълнуващи и разнообразни МТБ пътеки, подходящи най-вече за напреднали и напредващи карачи.
Примерни маршрути можете да разгледате тук: alabak.info

Възможно е да се изготви индивидуализиран маршрут в зависимост от желанията и възможностите на участниците. Свържете се с нас, за да изготвим оптималния за вас преход.

Климатичните условия в страната ни позволяват активен период на услугите от началото на март до края на ноември. Изключение правят някои южни дестинации, като Благоевград и Пртрич, където при благоприятна прогноза карането е почти целогодишно.  


Начин на закупуване на услугата

  • онлайн - резервирайте Вашето каране като попълните резервационната форма. 

Резервацията за участие в програмите на Никол Байк Център ООД се извършва чрез формата за регистрация на сайта и се заплаща в деня на ползване в магазин Bike Center Черни връх.

Допълнителна информация 

Общи условия за ползване на услугата

Декларация за освобождаване от отговорност се попълва на ръка в деня на услугата. 

 

 

Loading gears animation