Научавай първи за ново зареждане и промоции! test
GPS УСТРОЙСТВО FINDY BIKE
GPS УСТРОЙСТВО FINDY BIKE
GPS УСТРОЙСТВО FINDY BIKE

Лизинг Без оскъпяване при редовна цена*

Доставка до 3 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

GPS УСТРОЙСТВО FINDY BIKE

FINDY

Кат. номер: ITM9801653

197,00 лв.
Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 3 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

   

GPS устройство за велосипед.


Кражбата на велосипед, на фона на грандиозните далавери, с които медиите ни запознават всеки ден, може и да е нещо незначително от статистическа и стопанска гледна точка, но за всеки запален колоездач това злодеяние отнема нещо много ценно. И няма значение дали е откраднат велосипед за няколко хиляди или за няколкостотин лева - чувството е еднакво неприятно!


За съжаление няма средство, което да може да спре крадците, но има продукти, които са създадени с цел да ги затруднят максимално (например скъпи велоключалки с високо ниво на защита) или да увеличат максимално шансовете за собственика да си възвърне колелото. Именно от втория тип е устройството Findy Bike, а още по-интересно е, че това е продукт, създаден в България!


Казано най-просто, става дума за устройство с GPS сензор и GSM модем, което позволява да проследите и намерите велосипеда си, ако бъде откраднат. И не само това! Чрез мобилното приложение можете виртуално да „заключите“ байка си, което поставя Findy в специален активен режим, при който ще получавате известие на телефона си за всяко преместване на велосипеда в пространството. Т.е. такъв режим действа почти като аларма и позволява да реагирате възможно най-бързо при опит или при вече осъществено посегателство върху вашия любим двуколесен приятел. През времето, в което ползвате велосипеда си и няма нужда той да бъде следен, можете да го „отключите“, което пести енергията на батерията. Ако пък се случи най-лошото, дори да е било преди час, ден или седмица, с Findy имате шанс да откриете собствеността си, като активирате режим „Търсене“.


Ако поръчате този продукт, ще го получите в стилна кутийка с магнитно затваряне (магнитът играе роля и при активирането на продукта) с всички инструкции за безопасност и с кратко упътване как да инсталирате приложението Findy на телефона си и да регистрирате продукта в него.


Монтажът се случва по следния начин: сваляте ръкохватките на велосипеда си, мушвате патрончетата от двете страни на кормилото, като свързвате модула към батерията чрез кабела, и монтирате отново ръкохватките, скривайки всичко от погледа. Точно заради това, че продуктът стои скрит от погледа, той няма някакъв ултра-гига-мега-уау дизайн, а е подчинен изцяло на функцията си.


Повече информация за Findy може да намерите ТУК


Онлайн магазин
София, Младост

Град: София

Адрес: жк. Младост 1, бл 1а.

Телефон: +359 899 113 317

E-mail: info@bikecenter.bg

Бургас

Град: Бургас

Адрес: Бургас, ул. „Цар Симеон I-ви“ 102

Телефон: +359 893 305 426

E-mail: info@bikecenter.bg

Купи на лизинг

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката