Намаление на всички велосветлини и продукти за поддръжка Научи повече

GPS УСТРОЙСТВО FINDY E-BIKE

FINDY
Редовна цена
168,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM9801654

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395 (раб.време пон - пет 09-18 ч.)
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма - натиснете тук

GPS устройство за електрически велосипед.


Кражбата на велосипед, на фона на грандиозните далавери, с които медиите ни запознават всеки ден, може и да е нещо незначително от статистическа и стопанска гледна точка, но за всеки запален колоездач това злодеяние отнема нещо много ценно. И няма значение дали е откраднат велосипед за няколко хиляди или за няколкостотин лева - чувството е еднакво неприятно!


За съжаление няма средство, което да може да спре крадците, но има продукти, които са създадени с цел да ги затруднят максимално (например скъпи велоключалки с високо ниво на защита) или да увеличат максимално шансовете за собственика да си възвърне колелото. Именно от втория тип е устройството Findy Bike, а още по-интересно е, че това е продукт, създаден в България!


Казано най-просто, става дума за устройство с GPS сензор и GSM модем, което позволява да проследите и намерите велосипеда си, ако бъде откраднат. И не само това! Чрез мобилното приложение можете виртуално да „заключите“ байка си, което поставя Findy в специален активен режим, при който ще получавате известие на телефона си за всяко преместване на велосипеда в пространството. Т.е. такъв режим действа почти като аларма и позволява да реагирате възможно най-бързо при опит или при вече осъществено посегателство върху вашия любим двуколесен приятел. През времето, в което ползвате велосипеда си и няма нужда той да бъде следен, можете да го „отключите“, което пести енергията на батерията. Ако пък се случи най-лошото, дори да е било преди час, ден или седмица, с Findy имате шанс да откриете собствеността си, като активирате режим „Търсене“.


Ако поръчате този продукт, ще го получите в стилна кутийка с магнитно затваряне (магнитът играе роля и при активирането на продукта) с всички инструкции за безопасност и с кратко упътване как да инсталирате приложението Findy на телефона си и да регистрирате продукта в него.


Монтажът се случва по следния начин: сваляте ръкохватките на велосипеда си, мушвате патрончетата от двете страни на кормилото, като свързвате модула към батерията чрез кабела, и монтирате отново ръкохватките, скривайки всичко от погледа. Точно заради това, че продуктът стои скрит от погледа, той няма някакъв ултра-гига-мега-уау дизайн, а е подчинен изцяло на функцията си.


Повече информация за Findy може да намерите ТУК