Ново
ГРИПОВЕ RENTHAL LOCK ON KEVLAR

ГРИПОВЕ RENTHAL LOCK ON KEVLAR

RENTHAL
Редовна цена
59,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM9800220

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Гриповете на Renthal Lock-On са снабдени с CNC алуминиеви lock on пръстени, перманентно интегрирани с централното ядро, което осигурява изключителната сигурност от атмосферни влияния на кормилото. Вградената конструкция премахва всяко движение между грипа и пръстена, които в противен случай биха могли да се развият с течение на времето. Грипът е вашата ключова точка за контакт при контролирането на вашият велосипед. Притежаването на сцепление, отговарящо на вашите индивидуални изисквания, е изключително важно. Разработихме сместа Kevlar® смола, която предлага отлично лепкаво усещане, с невероятно качества за абсорбиране на вибрациите. Kevlar® смолата, използвана в това съединение, удължава живота си, което прави това най-издръжливията Ръкохватка която сте притежавали.

Материал; Kevlar
Размер; 30.5 x 130 mm
Тегло; 116 g
Заключване; Двойно