Празнични намаления от -15% до -50% отстъпка Научи повече

Стани част от екипа на Bike Center

Bike Center

Търсиш си работа и обичаш велосипедите? Имаш търговски нюх или сервизни умения? Ела на работа при нас!


И най-дългото пътешествие започва с една малка крачка – така преди 40 години е основана фирмата Bike Center от известния колоездач Димитър Колев. Бизнесът се заражда в стил Стив Джобс, от малък велосервиз в гаража и поправка на колелата, понякога и с подръчни средства, до доразвиването му от Николай Колев в познатия ни в наши дни вид.

Bike Center във всеки град


Сега брандът Bike Center е известен в цялата страна и представлява някои от най-големите марки в света на велосипедите. Любимият веломагазин на хиляди колоездачи продава онлайн и доставя части до всяка точка на страната. Голямата цел на Bike Center обаче е да предложим и физически обекти в повечето градове в България, изхождайки от старата поговорка – око да види, ръка да пипне.

Желанието ни е всеки любител на велосипедите да има възможност да разгледа на живо някои от най-модерните колела и да получи компетентно мнение от хора, които наистина разбират от колоездене.

Bike Center

Изкарвай пари с хобито си


За нас, хората в Bike Center, велосипедите не са просто хоби, а начин на живот. Това е нашата религия, а любовта ни към байковете всеки ден засилва радостта ни от това, което вършим и ни кара да го правим още по-добре. За нас е удоволствие всеки ден да сме сред колела, да научаваме нови неща за тях, да изпробваме първи най-новите технологии и да представляваме най-големите марки в бранша. Ние вярваме и показваме на практика как човек може да получава пари, докато упражнява хобито си и работи с усмивка на лице.

Освен да продава най-качествените продукти на пазара, Bike Center винаги се стреми да предложи и най-доброто обслужване на своите клиенти – било то компетентно мнение и консултация или надежден велосервиз. За да поддържаме това високо ниво, Bike Center търси да наеме компетентни управители на магазини, търговци и механици, които споделят същата страст и любов към колелата като работещите в момента.

Bike Center

Кандидатствай за работа в Bike Center


Отдадеността към колоезденето ни кара постоянно да отваряме нови веломагазини в страната. Независимо в коя точка на България живееш и независимо дали в твоя град има веломагазин, ако и за теб велосипедите са религия и имаш желание да се занимаваш със своето хоби, но и да го превърнеш в източник на пари, непременно се свържи с нас и ни разкажи за себе си.

Вече работиш във велобизнеса и си запознат с индустрията? Още по-добре, защото ние ще ти предложим гарантирано най-добрите условия за работа в сферата и възможност за развитие.

Чувстваш, че вече си достатъчно време във велобизнеса и искаш да израснеш повече и да поемеш управлението на магазин в свои ръце, защото си убеден, че може да се справиш? Ние сме готови да ти предложим управленска позиция и да ти дадем шанс да покажеш своята визия за веломагазин!

Ако не си доволен във веломагазина, в който работиш сега и не си съгласен с метода на работа и липсата на развитие, ела при нас - гарантираме ти по-добри условия и възможност за растеж във фирмата.

Ако вече чувстваш, че може да сбъднеш една от мечтите си, а именно да ти плащат, за да се занимаваш с велосипедното си хоби, то още сега попълни нашия въпросник.

Loading gears animation