ГРИПОВЕ SPECIALIZED CONTOUR XC BLK RED

SPECIALIZED
Редовна цена
39,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM000693

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Грипове Specialized Contour XC BLK/RED Проектиран съвместно с ръчния хирург и запаленият велосипедист д-р Кайл Бикел, Contour XC grip е разработен, за да отговори на високите изисквания на XC ездачите. Уникалният дизайн облекчава натиска на ръката и осигурява чудесен контрол на кормилото. > Клинично проектирани да се съобразяват с анатомията на ръцете и да облекчават симптомите, свързани с натиска, като болка и изтръпване, което често води до умора и загуба на контрол. > Проектиран да поддържа страхотен контрол на кормилото > Half-waffle технология за по-добро сцепление и комфорт > Супер лепкав, но устойчив арамиден материал

Материал; Висококачествена гума
Размер; n/a
Тегло; ~ 102 g (per pair)
Заключване; Easily installed locking clamp with 3mm bolt head ensures secure attachment.