Промоции през февруари Виж офертите
180,00 лв.
КОЛЧЕ ЗА СЕДЛО CINELLI NEOS CARBON BLACK - 27.2
%

Лизинг До 36 месеца*

Доставка до 3 работни дни Bike CenterДоставка до 3 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безплатна доставка над 49 лв.Безпл. доставка до офис над 49 лв.

КОЛЧЕ ЗА СЕДЛО CINELLI NEOS CARBON BLACK - 27.2

CINELLI

Кат. номер: ITM007274

Редовна цена 279,00 лв.

Промо цена 99,00 лв.

Вие спестявате 180.00 лв.

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 3 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

   

Монолитното колче за седло е подсилено с карбонова сплав и снабдено с иновационна система за захващане с един винт, който действа едновременно върху четирите елемента на скобата. Двете по горе са оборудвани със система за затваряне, която намалява натиска върху рамката на седалката. По този начин затварянето е гарантирано с минимално въртене. Не е съвместимо с карбонови релси.

РАЗМЕР 27,2
МАТЕРИАЛ 3D Forged body in Aluminum 7050 reinforced with Carbon fiber HM. Clamp forged in Aluminum 6061 T6.
ДЪЛЖИНА 350 мм
ЗАХВАТ стандарт
ОФСЕТ 13 мм
ТЕГЛО 300 гр.
Онлайн магазин
София, Лозенец

Град: София

Адрес: жк. Лозенец, ул. Богатица №20

Телефон: +359 879 062 660

E-mail: info@bikecenter.bg