КОМАНДА ДЯСНА SRAM X9 10S

SRAM
Редовна цена
59,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM9800095

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Команда използваща два лоста за превключване на предавките на велосипеда. Използва се EXACT ACTUATION™ технология, която е подобрение на доказаната 1:1 задвижване на SRAM. EA помага за опростяване и стабилизиране на не лесното балансиране на задният деральор, плътното разтояние между зъбците и прецизното опъване на жилата. Резултатът е : най-лесната система за превключване на скорости. Командата SRAM X9 притежава характеристиките на XX и X0, а в същото време е в по-нисък ценови диапазон. Допълнителни технологии, коиото са приложени са ZERO LOSS™ travel, регулируема скоба, MatchMaker ™ съвместима.

Тип превключване; Палцово
Брой скорости; 10