КОМАНДА ЛЯВА SHIMANO SL-M670-I 3S

SHIMANO
Редовна цена
45,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM000967

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Групата на SHIMANO - Deore е прагът, от който велосипедът вече може да се брои за среден клас като ниво на оборудване, т.е. тези компоненти са подчинени на идеите за издръжливост, здравина, прецизност и функционалност, необходими за сериозно каране в планински условия и предложени на потребителите с достъпна цена.Командата е направена по RAPIDFIRE Plus технологията, която дава възможността за връщане на три скорости с едно натискане. В същото време карача може да сменя скорости двупосочно - с дърпане на показалеца или с бутане на палеца. I-SPEC e система за интегриран монтаж на командата и спирачния лост, осигуряваща повече пространство на кормилото и по-ниско тегло.

Други продукти

КОМАНДА ЛЯВА SHIMANO SL-M370 3S

КОМАНДА ЛЯВА SHIMANO SL-M370 3S

Редовна цена 22,00 лв.

Промо цена 18,00 лв.

Тип превключване; Палцово
Брой скорости; 3