КОМАНДА ЛЯВА SHIMANO SL-M9000 3S

SHIMANO
Редовна цена
149,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM000969

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Като точка на допир вашите команди са важна връзка между колоездача и машината. С намаляването на усилието от смяна с 20%, карбоновите лостове, подобрения механизъм с ярки индекси и още по-ергономичният дизайн на освобождаващия лост. M9000 предлага най-чувствителното механично превключване в индустрията. Командата е направена по RAPIDFIRE Plus технологията, която дава възможността за връщане на три скорости с едно натискане. В същото време карача може да сменя скорости двупосочно - с дърпане на показалеца или с бутане на палеца.