Облекло с -35% отстъпка Виж намаленията
КРЕМ MUC-OFF ATHLETE PERFORMANCE UE 150
%

Лизинг До 36 месеца*

Доставка до 3 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

КРЕМ MUC-OFF ATHLETE PERFORMANCE UE 150

MUC-OFF

Кат. номер: ITM004171

Препоръчителна цена 49,00 лв.

Промо цена 40,00 лв.

Вие спестявате 9.00 лв.

Този продукт / размер в момента не е наличен в нашия склад. За информация за възможна индивидуална поръчка и срок на доставка може да изпратите запитване към нас или да посочите имейл в полето за уведомление, на който автоматично ще бъдете известени, когато продуктът стане отново наличен за покупка.

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 3 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

   

Muc-Off Amino Ultra Endurance Cream е създаден специално за подобряване издръжливостта на атлетите. По време на интензивна тренировка или състезание, отпадъчните продукти като млечна киселина и амоняк могат да се натрупват и да намаляват вашата производителност. При този процес мускулите също се разрушават и протеините, които са съставени от група аминокиселини, играят жизненоважна роля за изграждането и възстановяването им.


Усъвършенствана Amino Patch технология помага за предпазването на мускулните клетки от натрупване на лактат, което е основна причина за изтощение.


Амино тауринът помага за превръщането на гликогенът в глюкоза, която е основното гориво на мускулите.


Намалява претоварването на ръцете типично за MX, Downhill MTB дисциплините.


Не съдържа материали, които са забранени от WADA.


Не токсична, щадяща кожата, растителна натурална формула.


Не пречи на органите на храносмилателната система.