МАСЛО ЗА ВЕРИГА MUC-OFF HYDRO DYNAMIC 50ML

MUC-OFF
Редовна цена
45,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM004203

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Създаден от изследователския екип на Muc-Off в сътрудничество с Team Sky, чрез ръчно смесване в Обединеното кралство, от най-добрите съставки възможни, ние създохме сложна синергична смес от естери, базирана на смазочно масло използвано в самолетостроенето а опаковането се извършва под екстремно налягане. Този тип производство означава, че е възможно да се създаде високо якостен лубрикант, който да предотвратява контакта метал в метал, за да се гарантира оптимално представяне, дори и при най-екстремни натоварвания.

Team Sky ни зададете предизвикателни и амбициозни цели -. "". Ние искаме най-бързите и най-ефективни лубриканти, които издържат по-дълго, от който и да е друг. Ние сме екип, който държи всичко да е доказано, така че предимствата му трябва да бъдат количествено измерими "" В Muc-Off ние живеем за предизвикателствата, така че ние проектирахме и построихме Chain Lube Optimisation Dynometer (известен още като C.L.O.D.), които да предоставя данни за тестване на всяка смазка.. Сега можем да се тестваме и анализираме всички велосипедни смазочни материали в най-малки подробности. Това ни дава предимство пред всички наши конкуренти в развитието съвършенната формула. След над 15 различни формули и стотици часове лабораторията и реално тестване, ние постигнахме пробив -. ""Hydrodynamic"" Нашата формула e в перфектен баланс между ефективност на триенето и устойчивост на атмосферни условия. Това означава, че дава най-добрата защита, но с невероятно нисък коефициент на триене, дори и в най-суровите условия.