Разпродажба на шосейни велосипеди Виж намаленията
0,99 лв.
НАПИТКА НА ПРАХ SIS GO ELECTROLYTE TROPICAL 40G
%

Лизинг Без оскъпяване при редовна цена*

Доставка до 3 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

НАПИТКА НА ПРАХ SIS GO ELECTROLYTE TROPICAL 40G

SCIENCE IN SPORT

Кат. номер: ITM058347

Редовна цена 2,99 лв.

Промо цена 2,00 лв.

Вие спестявате 0.99 лв.

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 3 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

   

GO Electrolyte съдържа микс от въглехидрати и електролити (натрий), осигуряващи максимална хидратация на организма. Комбинацията от енергия и електролити повишава способността на тялото да абсорбира вода по време на тренировка, да поддържа вашата издръжливост и да предпазва от спазми.


-          Съдържа 50 гр въглехидрати в една опаковка.


-          Високо съдържание на натрий.


-          Съдържанието в опаковката е 40 гр.


-          Добавете една опаковка GO Electrolyte към 500 мл вода и разклатете добре.


-          Този вид е с аромат на тропически плодове.


-          Повече информация за продукта може да намерите тук: https://www.scienceinsport.com/shop-sis/go-range/go-electrolyte-powders/sis-go-electrolyte-powder-18-packОнлайн магазин
Стара Загора

Град: Стара Загора

Адрес: Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25

Телефон: +359 897 999 231

E-mail: info@bikecenter.bg