Bike Center отвори магазин в Стара Загора

Bike Center отвори магазин в Стара Загора

Верига магазини Bike Center разшири портфолиото си от физически обекти, отваряйки магазин и в Стара Загора. Любителите на спорта и страстните фенове на колоезденето в „града на липите“ вече могат да намерят богатата гама от асортименти, които предлага Bike Center на адрес: бул. „Цар Симеон Велики“ №25.

Bike Center Stara Zagora

Освен възможността да закупят едни от най-известните марки като Specialized, Cube, Continental, Shimano, Uvex, TSG, Spanninga, Cross, Magura, Manitou, Odyssey, RockShox, SR Suntour, Sram, Tacx и др., клиентите могат да разчитат на компетентното мнение за всеки един продукт от гамата велосипеди, компоненти, аксесоари, електроника и екипировка. Разбира се, че посетителите на магазина могат да очакват много атрактивни предложения и промоции.

Най-новият веломагазин на фирмата ще покрива същите високи стандарти, които веригата постави с другите 8 обекта в страната, с фокус към потребителя, но същевременно със свой уникален и отличаващ го стил.

Bike Center Stara Zagora interior

Нашите механици гарантират качествен сервиз за всеки велосипед, а консултантите ще се погрижат да предложат ндивидуално решение и съвет за всеки посетител на магазина. 

Всеки клиент ще има възможност да избира измежду повече от 10000 артикула, много от които могат да бъдат изпробвани на място с цел максимална удовлетвореност на потребителя.

Над 40-годишния опит на „Никол Байк Център“ в продажбата на велосипеди и спортни стоки дава възможност на фирмата да предложи първокласни продукти и обслужване за всеки колоездач – от деца до възрастни и от аматьори до професионалисти.

Bike Center Stara Zagora bikes

Отдавна проучваме възможността да навлезем по-сериозно на пазара в Стара Загора и с физически магазин като смятам, че дойде подходящият момент да зарадваме старозагорци. Стара Загора е с дългогодишни спортни традиции, а признанието да бъде обявен за „Европейска столица на спорта за 2017 г.“ потвърждава развитието на града в тази посока, което отлично съвпада с нашите амбиции за популяризиране на колоезденето и спорта като цяло.

Изключително съм горд, че официално откриваме магазина именно на 9-и март - рождената дата на моя баща Димитър Колев - заслужил майстор на спорта, от когото започна всичко. Нека си пожелаем тази красива история да ни донесе много усмивки и поводи за радост в бъдеще, заяви известният колоездач от миналото Николай Колев, собственик на веригата Bike Center.

Следвайки досегашната политика на компанията, Bike Center ще продължи да бъде добър корпоративен гражданин и освен с предлагането на висококачествени продукти за колоездене, ще си сътрудничи с велоклубовете в региона, както и с общината с цел подобряване на условията за каране на колело в града и околностите. 

Bike Center Stara Zagora shopКонтакти:

Стара Загора
Бул. „Цар Симеон Велики“ N25

Работно време:

Понеделник-Петък 10:00-19:00 часа
Събота 10:00-18:00 часа
Неделя: 11:00-17.00 часа

E-mail: stara.zagora@bikecenter.bg
Тел.: 0897 999 231 

Всички новини
Споделете в:
© Developed by CommerceLab