Cube Aim и Access с огромни намаления до края на май

Cube Aim и Access с огромни намаления до края на май

Само до края на май месец, бестселърите Aim и Access от немския производител Cube са с огромни намаления в Bike Center! Побързай и избери подходящия цвят, размер на рамката и гумите (27,5 и 29-инчови). Cube Aim&Access


Може да поръчаш своя мъжки Aim или дамски Access онлайн или заповядай да тестваш избрания модел в 10 магазина Bike Center в страната, за да се убедиш във високото качество и стилния дизайн.

Cube Access WS

Купи на изплащане без оскъпяване с одобрение до 10 минути в някой от нашите физически магазини.


Повече информация за Cube Aim прочети тук.

Повече информация за Cube Access прочети тук.

Технологии във всички модели Cube Aim и Access

Усъвършенствано формоване на тръбите

Cube Technology

Технологията на Cube за усъвършенсвано формоване на тръбите позовлява механично да бъдат трансформирани различните тръби на рамката и по този начин те да бъдат оптимизирани без допълнително износване на материала. Освен по-красивия външен вид, този производствен метод е вдъхновен от функционалните предимства – по-лека и същевременно по-здрава алуминиева рамка.

Гъвкава геометрия на рамката

Cube Technology

Дългогодишното тестване на различни концепции при създаването на рамки доведе до създаването на технологията за олекотено натоварване посредством оптимизирана геометрия. 3 основни неща водят до гъвкавото разпределяне на натоварването.

Първо, увеличеният офсет на вилката дава същата стабилност като на 26-инчово колело без да се изостря челния ъгъл, което пък от своя страна освобождава място за предното колело. Второ, скъсеното разстояние на долната задна тръба (чейн стей) без да се компрометира ъгъла на седалковата тръба. Cube патентова специално монтиране на предния дерайльор, който дава повче отстояние от задната гума, запазвайки ъгъла на седалковата тръба и гарантирайки отпимална стойка на колоездача. Трето, височината на средното движение остава същата като на 26-инчово колело. Това води до естествена позиция на седене – комфортът при 29 и 27,5 – инчовите колела остава на най-високо ниво.

Лека и здрава 6061 алуминиева сплав

Cube Technology

Алуминий 6061 подлежи на топлинна обработка, след която материалът става по-здрав, издръжлив на ръжда и умора и подходящ за направата на лека тръба с голяма здравина.

Лесно закрепване и повишена здравина

Cube Technology

Лесно сменяемото ухо на дерайльора позволява да бъде премахнат без да повреди рамката при евентуално падане или удар като резбата се намира на ухото, а не както обикновено в рамката.

Кабелите са интегрирани в рамката

Cube Technology

Кабелите на жилата и спирачките са скрити в тръбите на рамката. Така те са предпазени от прах и ожулвания, а рамката изглежда стилна и изчистена.

Многослойно водно боядисване

Cube Technology

Върху полираните алуминиеви рамки, логото и графиките се нанасят с многослойна мокра боя, така че се спестява тегло и се подобрява дълготрайността и блясъка на боята.

Купи онлайн или тествай Cube Aim и Access и вземи на изплащане на място в 10 магазина в цялата страна:

  1.  София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
  2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
  3.  София, жк. Младост 1, бл 1а.
  4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
  5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
  6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
  7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107 
  8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
  9.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
  10.  Бургас, ул. Цар Симеон 102

 

Всички новини
Споделете в:
© Developed by CommerceLab