Чудовищни намаления на RAM HT1 и HT2

Чудовищни намаления на RAM HT1 и HT2

От 31 март до 15 април се възползвай от чудовищните намаления на велосипеди Ram HT1 и Ram HT2 в магазини Bike Center! Разгледай моделите на място и пробвай избраното колело.

Може да закупиш продукта с карта, на изплащане или в брой, както и да поръчаш онлайн с доставка до адрес или с опцията да го вземеш в някой от 10-те магазина Bike Center.

Впусни се в приключенията с Bike Center и RAM – Real Adventure Machinery! Побързай, количествата са ограничени!

Разгледай намалените модели:

За RAM HT1

С леката си алуминиева рамка, изработена от алуминий серия 6061 и амортисьорна вилка RockShoxRecon с 120мм. ход с настройка на твърдостта, скоростта на разгъване и възможност за дистанционно заключване.

Компонентите на KORE допълват окомплектовката на велосипеда, като с доказаното си ниско тегло и високо качество допринасят за цялостното поведение и представяне на продукта. Комбинацията от ръчно наплетени капли на MACH1 със спици Sapim и гуми MAXXIS, подходящи за бързи трасета, са отличен избор за търсещите качество и надежност.

Предлага се в три окомплектовки в зависимост от нивото – HT1.1, HT1.2, HT1.3. С 13.5 –те си килограма НТ1 е достъпен спътник на всеки любител на съботно-неделните разходки.

Велосипед RAM HT1 в червен цвятВелосипед RAM HT1 в зелен цвятВелосипед RAM HT1 в сив цвятВелосипед RAM HT1 в черен цвятВелосипед RAM HT1 в син цвятВелосипед RAM HT1 в оранжев цвят


За RAM HT2

Най-бюджетният 29″ модел от групата с твърда рамка e изработен от хидроформовани тръби от AL7005 и се предлага отново в три ценови групи, като и трите групи велосипеди са с ръчно наплетени колела с компоненти на лидери в конкретната област като SAPIM и MACH1.

НТ2.3 е оборудван с 24-скоростна предавателна група на SRAM, 100 мм пружинна вилка на SUNTOUR с възможност за заключване, настройка на твърдостта и скоростта на разгъване, дискови спирачки и лек и надежден кокпит (периферни компоненти), изцяло окомплектован с KORE.

HT2.2 надгражда своя по-евтин събрат с 27-скоростна предавателна група,спирачки шимано и 100 мм вилка RockShox XC30, имаща възможност за същите настройки.

Първенецът в тази моделна група, HT2.1, е 12.8 килограмов велосипед с предавателна група X5 2×10 и въздушна вилка RockShox XC30, което допълнително допринася за повишаване на коравината на предницата и позволява ползването на велосипеда и при по-екстремни преходи.

Велосипед RAM HT2 в син цвятВелосипед RAM HT2 в кафяв цвят

 

Тествай RAM HT1 и HT2 и купи на място в 10 магазина в страната:

  1.  София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
  2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
  3.  София, жк. Младост 1, бл 1а.
  4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
  5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
  6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
  7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107 
  8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
  9.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
  10.  Бургас, ул. Цар Симеон 102

 

Всички новини
Споделете в:
© Developed by CommerceLab