Specialized - Sirrus 2018

Specialized - Sirrus 2018 06 септ 2017

НОВИЯТ SIRRUS
Sirrus отдавна е любим на феновете и тази година е пренесен на ново ниво както за жените, така и за мъжете.
Това е така, защото е с нова геометрия, дори по-лека рамка и да, вече с престижният Future Shock,
който се намира на някои от високите класове шосейни велосипеди.

 

Мъжкият Sirrus

Истински стегнат. Истински бърз.

Новият мъжки и дамски Sirrus Ви дава идеалната комбинация от ежедневна ефективност и представяне, което е нужно, за да постигнете скоростта и фитнес целите си. Той е и най-лекият Sirrus, който някога сме правили, с по-малко от 8.9кг. за модела Pro Carbon и разполага с чисто нови Body Geometry грипове, рога и седло, които са резултат от интензивното изучаване и инженеринг. Нека да разгледаме някои от новите функции, които ще ви дадат усмивка до ушите.

Дамският Sirrus

Бъдещето е шок-иращо

Може би сте чували за Future Shock технологията?
Разработена за Ruby и Roubaix и дори я интегрирана в Diverge, макар и с по-здрава пружина. И сега копринената предница е поставена на Sirrus. Но какво наистина е това?
По същество това е бутало в челната тръба с 20мм ход. Целта - напълно променето вертикално смекчаваме.
Future Shock подобрява гладкостта, скоростта и комфорта. Ако искате да се потопите дълбоко, можете да научите повече за технологията Future Shock тук: https://www.specialized.com/future-shock

 

Геометрия задвижена от данни

Всички нови рамки Sirrus, както карбонови, така и алуминиеви, идват с преработена геометрия, базирана на хиляди мъжки и женски позиции на велосипеда.
От тази колекция данни Sirrus е направен с лесен, удобен reach до кормилото и диапазон от размери, който е линеен между.
Така че, независимо дали сте S или XL, със сигурност ще имате перфектната стойка. И когато съберете това с Body Geometry точките на допир, ще се въртите цял ден в пълен комфорт.

Модерни компоненти

С дискови спирачки с PM монтаж, предни и задни проходни оси оси, круиз / изкачване предавателни числа и нашата престижен кол за седло CG-R, Sirrus отнася фитнес велосипедите в бъдещето.
Сериозно, Specialized са помислили за всичко по този велосипед.
Искате най-усъвършенстваните, обмислени интегрирани ръкохватки, барендове, превключватели и лостове за спиране, и възможно най-чисто окабеляване? Имате го.
Нуждаете се от достатъчно пространство за гума с диаметър 35 мм? Няма проблем.
Съвместимост с багажник. Там е.
А има дори включени корозионни болтове, кабели от неръждаема стомана, съвместимост с Plug & Play калници и някои от най-удобните ни седла Specialized.

Ще бъдете готови за всичко което карането ви поднася, независимо в дъжд или слънчев ден.

Всички новини
Споделете в:
© Developed by CommerceLab