The Nine Floors Of Freeride Happiness (ВИДЕО)

Pavel Stefanov Bike Center

Вероятно сте чели или поне чували за "9-те кръга на Ада" (част от "Божествена комедия" на Данте Алигиери. Ако не сте, заслужава си да се поинтересувате, но тази статия и фоторепортаж няма да обръща внимание на Ада, а на нещо далеч по-готино и позитивно.

Става въпрос за уникалния проект "The Nine Floors Of Freeride Happiness" (9-те нива на фрийрайд щастието). Всъщност, паралелът с Данте идва не само от цифрата 9, но и от това, че в осмия от кръговете на Ада гигант помага на Данте и Вергилий да преминат нататък. В нашия случай гигантът се казва Павел Стефанов - фрийрайд манякът от Bike Center Лозенец. Вижте уникалните фотоси от "The Nine Floors Of Freeride Happiness" (Peter Savov Photography) и непременно изгледайте клипчето накрая (Video edit: Ivaylo Ermenkov).

"Представям ви видео от един проект, с който се занимавах през последните 2 години. Кремиковската кариера е едно от най-яките места, на които съм карал, и съм щастлив, че успях да намеря своя път до самото езеро. Да се гледа на 1080 p и със звук! :) "

Pavel Stefanov

Pavel Stefanov Bike Center

Pavel Stefanov Bike Center

Pavel Stefanov Bike Center

Pavel Stefanov

Pavel Stefanov Bike Center

Pavel Stefanov BIke Center

ВИДЕО

Operator: Peter Savov Peter Savov Photography

Video edit: Ivaylo Ermenkov 

Специални благодарности на:
Георги Георгиев Владислав Капитанов Fe Lix Rumen Simeonov Alex Nikolov Мартин Христов Атанас Бараков Sofia Georgieva Georgieva
Bike Center
Loose Riders Bulgaria
Alpinestars Bulgaria

Всички новини
Споделете в: