Състезателен отбор

Bike Center team

Връзката между състезателното колоездене и фирма "Никол Байк Център" има дългогодишна история, започваща още от миналия век. Като професионален състезател и дългогодишен шампион на България в шосейното колоездене, участник на Олимпиада и победител в "Обиколка на България" 1956 г., Димитър Колев дава началото на Bike Center като по естествен начин залага състезателното ДНК на фирмата.


Неговото дело е продължено от известния шосеен състезател от близкото минало Николай Колев, който продължава да инвестира в популяризирането на колоезденето като спорт, създавайки отбора на Bike Center, който насърчава и спонсорира талантливи състезатели в различни планински дисциплини.

Bike Center team

През 2018 г. Bike Center Team е разделен на три отделни групи:

Specialized - Bike Center със състезатели Иван Колев (дисциплина Enduro) и Гьоно Гьонов (дисциплина Enduro).
Ram - Bike Center със състезатели Маргарита Христова (дисциплина Enduro и DH), Антон Настев (дисциплина Enduro и XC), Валентин Тенев (дисциплина DH) и Йоан Нейчев (дисциплина DH).
Bike Center със състезатели Павел Стефанов (дисциплина DH), Свилен Малчев, Найден Трифонов и Спас Николов.

Bike Center team

Нашият отбор е нашият екип! В магазините ни може да срещнете всеки един от нашите състезатели и да почерпите знания и опит от тях. Всеки един се е състезавал или продължава да се състезава в разнообразни колоездачни дисциплини.