ПЛОЧА AB OVAL RFACE DM NW BLK 6 OFF 32T

ABSOLUTEBLACK
Редовна цена
109,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM045913

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Нашата премиум 1X RaceFace Boost 148 овална плоча предназначена за директен монтаж на CINCH системата на RACE FACE, която е за монтиране директно върху курбела. Тази версия е само за BOOST 148 и FATBIKES(когато се обърнат на обратно). Предимства на нашите специални овални плочи: Безкомпромисен дизайн, осигуряващ отлично съотношение тегло / здравина Единствена по рода си овална форма (патент в очакване) Уникален патент от тесни и широки зъби, за да поддържате веригата на място за минимум 12 месеца! Специална 3D изработка на зъби за максимално почистване и намаляване на износването. Проектиран да се справя лесно в неблагоприятни условия. Превъзходно качество и страхотен външен вид. Ще карате по бързо ако ползвате овалните плочи. Намалява стреса на коленете и помага да поддържате краката си ненатоварени за по-дълго време. Изобщо няма да почувствате овалната форма

Материал; 7075-T6 aluminum
Брой зъби; 30
Цвят; черно
Тегло; n/a