ПЛОЧА AB OVAL SRAM DM GXP NW RED 6 OFF 34T

ABSOLUTEBLACK
Редовна цена
109,00 лв.

Кат. номер: ITM045905

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма тук

Оригиналната единствена и  Absoluteblack Sram Gxp съвместима с Direct mount 1X Oval плочи са предназначени за gxp и Long BB30 оси. Подходящи за Sram 10 / 11spd XX1, X01, Eagle 12spd и други. Също така замества 76bcd chainrings за преобразуване в директен монтаж. Те са 100% оптимизирани за eagle 12s. Предимства на нашите специални овални плочи: Безкомпромисен дизайн, осигуряващ отлично съотношение тегло / здравина Единствена по рода си овална форма (патент в очакване) Уникален патент от тесни и широки зъби, за да поддържате веригата на място за минимум 12 месеца! Специална 3D изработка на зъби за максимално почистване и намаляване на износването. Проектиран да се справя лесно в неблагоприятни условия. Превъзходно качество и страхотен външен вид. Ще карате по бързо ако ползвате овалните плочи. Намалява стреса на коленете и помага да поддържате краката си ненатоварени за по-дълго време. Изобщо няма да почувствате овалната форма.

Материал; 7075 Алуминий
Брой зъби; 34
Цвят; червен
Тегло; 49g