Научи първи за промоциите и ново зареждане! test
ВЕНЕЦ ШЛИЦИ SHIMANO CS-M7100-12 SLX 12 10-45T

Лизинг Без оскъпяване при редовна цена*

Доставка до 5 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

ВЕНЕЦ ШЛИЦИ SHIMANO CS-M7100-12 SLX 12 10-45T

SHIMANO

Кат. номер: ITM062211

149,00 лв.

Този продукт / размер в момента не е наличен в нашия склад. За информация за възможна индивидуална поръчка и срок на доставка може да изпратите запитване към нас.

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 5 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

Ново поколение 12 скоростна MTB касета от серията Shimano SLX, съчетаваща иновативните технологии на Shimano – hyper glide + и micro spline осигуряващи лекота, здравина и прецизна работа. Лекият алуминиев MICRO SPLINE FREEHUB безпроблемно се интегрира с малки венчета с 10 зъба. По-малките и по-тесни шлици ограничават щетите от зъбците върху лекият алуминиев FREEHUB. Hyperglide+ позволява бързо и прецизно превключване на скоростите в двете посоки без излишни вибрации и нарушаване на каданса.

БРОЙ ЗЪБИ 10 – 45
СЪВМЕСТИМОСТ С ВЕРИГА 12 скоростна
МАТЕРИАЛ алуминий + стомана
ТЕГЛО 513 гр