STANS NOTUBES

STANS NOTUBES

Всичко започва през 2001 г. когато на Стан Козятек му хрумва да замени вътрешните гуми на планинския си велосипед с течен уплътнител, с цел да избегне непрекъснатите спуквания. Новосъздадената външна гума се запечатва моментално когато се пробива и това е само началото...

Филтрирай по
Сортирай по:
Покажи:
КАПЛИ 29 STAN'S ARCH MK3 15X100-12X142 SH Промо
STANS NOTUBES КАПЛИ 29 STAN'S ARCH MK3 15X100-12X142 SH

Редовна цена 1 099,00 лв.

Промо цена 879,00 лв.

ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S 450ML Промо
STANS NOTUBES ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S 450ML

Редовна цена 29,00 лв.

Промо цена 23,00 лв.

ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S 60ML Промо
STANS NOTUBES ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S 60ML

Редовна цена 6,00 лв.

Промо цена 5,00 лв.

ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S 950ML Промо
STANS NOTUBES ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S 950ML

Редовна цена 49,00 лв.

Промо цена 39,00 лв.

ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S RACE 950ML Промо
STANS NOTUBES ТЕЧНОСТ ЗА БЕЗКАМЕРНИ ГУМИ STAN'S RACE 950ML

Редовна цена 65,00 лв.

Промо цена 52,00 лв.

ШИНА 27.5 STAN'S FLOW MK3 32H BLACK Промо
STANS NOTUBES ШИНА 27.5 STAN'S FLOW MK3 32H BLACK

Редовна цена 159,00 лв.

Промо цена 127,00 лв.

ШИНА 29 STAN'S ARCH MK3 32H BLACK Промо
STANS NOTUBES ШИНА 29 STAN'S ARCH MK3 32H BLACK

Редовна цена 159,00 лв.

Промо цена 127,00 лв.

ШИНА 29 STAN'S CREST MK3 28H BLACK Промо
STANS NOTUBES ШИНА 29 STAN'S CREST MK3 28H BLACK

Редовна цена 159,00 лв.

Промо цена 127,00 лв.

ШИНА 29 STAN'S CREST MK3 32H BLACK Промо
STANS NOTUBES ШИНА 29 STAN'S CREST MK3 32H BLACK

Редовна цена 159,00 лв.

Промо цена 127,00 лв.

ШИНА 29 STAN'S FLOW MK3 32H BLACK Промо
STANS NOTUBES ШИНА 29 STAN'S FLOW MK3 32H BLACK

Редовна цена 159,00 лв.

Промо цена 127,00 лв.

Сортирай по:
Покажи:

                         

Всичко започва през 2001 г. когато на Стан Козятек му хрумва да замени вътрешните гуми на планинския си велосипед с течен уплътнител, с цел да избегне непрекъснатите спуквания. Новосъздадената външна гума се запечатва моментално когато се пробива и това е само началото. Без вътрешни гуми, външните гуми, обработени с уплътнителя на Стан, предлагат повече тяга, повече контрол и по-голям комфорт. Също така се движат по-бързо. Представянето на новите гуми разкрива предимствата им и скоро състезатели от високите нива на спорта се обръщат към Стан с молба да използват новата технология.

                 

Способността на Стан да решава проблеми и да създава иновативни решения се съчетава идеално със съумяването на съоснователката Синди Козятек да развива бизнеса и да предлага на пазара тези нововъведения. Синди е тази, която осъзнава, че компанията се нуждае от уебсайт, за да достигне до нови клиенти и да обяснят tubeless (безкамерна) технологията на повече карачи. Така чрез сайта и по състезания, усилията на Стан и Синди да въведат повече последователи в концепцията си, им помага да създадат модерните безкамерни системи.

                         

Днес редица състезатели и ентусиасти по света разчитат на tubeless технологията на Стан, а неговият уплътнител - tire sealant – се смята за едно от най-важните нововъведения в колоезденето. “The First Name in Tubeless” е повече от маркетинг за нас. Това е кои сме ние“ -казват Стан и Синди.

                   

Всичко, което двамата са научили за уплътняването на конвенционалните шини за безкамерни гуми ги кара да развият собствена линия от шини и капли. С патентованата си технология Bead Socket , техните шини и капли са считани за надеждни и най-лесни за монтаж. Така от основаването на Stan`s до сега, продуктите им създават нови стандарти за качество и предефинират това, което останалите смятат за невъзможно.

Към днешна дата на фокус за Stan`s са карбонът и устойчивостта на удар при този тип материал. Ултралеките, устойчиви на големи натоварвания карбонови капли Valor и Bravo са първите шини в гамата им, които използват пълните предимства на карбона .

                  

Използвайки всичко научено от безкамерните гуми, екипът на Stan`s разработва Radial Impact Absorbing Carbon Technology (RiACT), специална форма на шините, създадена с патентован производствен процес, който абсорбира вибрациите радиално, намалява процеса на усукване като така подобрява маневрирането.

Марката продължава и развитието на висококачествени безкамерни системи за шосейни велосипеди, предлагайки карбонови и алуминиеви шини, специално разработени, за да се справят с натоварването при професионалните колоездачи в туровете по света.

                      

С повече от 15 години еволюция, уплътнителят за външни гуми на Стан продължава да е далеч над тези на конкуренцията. През 2016 дори e въведена нова формула, способна да се справи с още по-големи спуквания.

                  

Служителите от екипа на Stan`s не спират да карат велосипеди, за да тестват своите проекти и да ги рафинират за крайния потребител. Те споделят, че всеки иновативен продукт, който са създали е започнал като идея върху велосипеда. Вдъхновението от карането е голямо и е това, което ги кара да продължат напред в развитието на продуктите си.

                  

На Stan`s се доверяват райдърите от Stan`s Pivot Pro Team; Hans Rey; GT Factory Racing Team; Cam Zink; Jill Kintner; Team CLIF Bar MTB; Panaracer/Stan`s NoTubes p/b Bicycle X-Change; Bryn Atkinson; Geoff Kabush; Kyle Strait; Todd Wells; Reed Boggs; Justin Lindine; Sonya Looney; Matt Simonds; Kenda Cannondale Elite Women`s Team; Krista Rust и много други.

                            

Продуктите на Stan`s ви очакват в магазини и BIKE CENTER онлайн на www.bikecenter.bg