Разпродажба на шосейни велосипеди Виж намаленията

TACX

TACX

Tacx започва живота си като магазин за велосипеди, създаден от Koos Tacx през 1957 г. и 15 години по-късно стартира производството на въртящи ролкови цилиндри. Търговецът на дребно прераства в компания със стотици служители и е един от водещите световни производители на велотренажори, тествани и произведени в Холандия.

Категории Филтри Сортирай
Покажи:
АВТОМАТ ЗА ГЛАВИНА TACX DD QR ADAPTER 135X10MM
TACX АВТОМАТ ЗА ГЛАВИНА TACX DD QR ADAPTER 135X10MM Виж детайли
89,00 лв.
АВТОМАТ ЗА ГЛАВИНА TACX DD QR ADAPTER 142X12MM
TACX АВТОМАТ ЗА ГЛАВИНА TACX DD QR ADAPTER 142X12MM Виж детайли
105,00 лв.
КОШНИЧКА ЗА БИДОНЧЕ TACX DEVA CARBON MATT
TACX КОШНИЧКА ЗА БИДОНЧЕ TACX DEVA CARBON MATT Виж детайли
105,00 лв.
КОЛАН TACX HEART RATE SMART
TACX КОЛАН TACX HEART RATE SMART Виж детайли
105,00 лв.
ПОСТЕЛКА TACX TRAINERMAT СГЪВАЕМА
TACX ПОСТЕЛКА TACX TRAINERMAT СГЪВАЕМА Виж детайли
109,00 лв.
СТЕНД МОНТАЖЕН TACX CYCLESTAND
TACX СТЕНД МОНТАЖЕН TACX CYCLESTAND Виж детайли
169,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX BLUE TWIST
TACX ТРЕНАЖОР TACX BLUE TWIST Виж детайли
219,00 лв.
СТЕНД МОНТАЖЕН TACX CYCLEMOTION STAND
TACX СТЕНД МОНТАЖЕН TACX CYCLEMOTION STAND Виж детайли
219,00 лв.
63,00 лв.
СТОЙКА ЗА ГУМА TACX NEO TRACK %
TACX СТОЙКА ЗА ГУМА TACX NEO TRACK Виж детайли

Препоръчителна цена 315,00 лв.

Промо цена 252,00 лв.

ТРЕНАЖОР TACX BLUE MATIC
TACX ТРЕНАЖОР TACX BLUE MATIC Виж детайли
279,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX ANTARES
TACX ТРЕНАЖОР TACX ANTARES Виж детайли
339,00 лв.
СТЕНД МОНТАЖЕН TACX SPIDER PROF
TACX СТЕНД МОНТАЖЕН TACX SPIDER PROF Виж детайли
349,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX BOOSTER
TACX ТРЕНАЖОР TACX BOOSTER Виж детайли
399,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX GALAXIA
TACX ТРЕНАЖОР TACX GALAXIA Виж детайли
439,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART Виж детайли
479,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX VORTEX SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX VORTEX SMART Виж детайли
599,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX FLUX S SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX FLUX S SMART Виж детайли
959,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX BUSHIDO SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX BUSHIDO SMART Виж детайли
999,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX FLUX 2 SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX FLUX 2 SMART Виж детайли
1 449,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX NEO 2T SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX NEO 2T SMART Виж детайли
2 359,00 лв.
ТРЕНАЖОР TACX NEO 2 SMART
TACX ТРЕНАЖОР TACX NEO 2 SMART Виж детайли
2 549,00 лв.
Категории Филтри Сортирай
Покажи:

История на марката Tacx

На 1 май 1957 г. Tacx започва като магазин за продажба и ремонт на велосипеди във Васенаар, Холандия. През 1964 г. фирмата започва да произвежда ауспуси за мотопеди, което е и първата стъпка към по-големите неща, които предстоят за холандския бранд. В тези ранни дни компонентите вече се произвеждат вътрешно от самата фирма, като така се спестяват много разходи и е по-изгодно. С този ход Tacx представя идеята за "винаги има възможност за подобрение", която все още е водеща в ДНК-то на компанията. През 1969 г. магазинът за велосипеди в града вече се превръща в малка фабрика в бизнес парка на Васенаар.

Първият тренажор за велосипеди

През 1972 г. Tacx започва производството на въртящи се ролкови цилиндри. Това е малък пазар по онова време, но Tacx лично познава холандските професионални колоездачи и целта му е да им помогне да подобрят формата и представянето си на състезанията. През 1987 г. са отворени сегашните фабрични помещения с приблизителна площ от 10 000 квадратни метра. Освен всичко друго, компанията инвестира в по-нататъшна автоматизация и използването на заваръчни роботи. Tacx е една от първите компании в Холандия, които инвестират в атомизиращ робот.

Освен ролките, Tacx въвежда и тренажори за велосипеди за употреба и тренировка в затворени пространства, както и велобагажници за автомобили. По-късно към продуктовия асортимент са добавени бидончета и инструменти.

Развитието на интерактивния тренажор

Около 2000 година, Tacx е първата фирма, която свързва компютърните технологии с велосипедните тренажори и въвежда изцяло нов начин на интерактивна тренировка. Екранът не само показва данни за скоростта, мощността, ритъма и сърдечния ритъм, но също така дава възможност на потребителите да използват компютрите си, за да участват във виртуална реалност, състезавайки се онлайн срещу опоненти от цял свят. След известно време се добавят легендарни велотрасета и популярни веломаршрути напълно идентични с тези в реалния свят.

Въвеждане на серията Smart

Въвеждането на серията Smart през 2014 г. е само един от многобройните скокове в развитието на Tacx. Иновативните интерактивни умни тренажори комуникират чрез ANT + и Bluetooth и работят с приложения Tacx на таблети и смартфони и се свързват със софтуер на трети страни. Никога не е било толкова лесно да получавате, събирате и споделяте данните си.

Единственото истинско директно колоездене

Точно след разработването на серията Smart, Tacx създава единственото в света истински директно и супер реалистично устройство. NEO е резултат от неизпълнени нужди на пазара и развитието на новите технологии. Една година по-късно, през 2016 г., функцията "усещане за пътя" се добавя към тренажора, което му позволява точно да симулира вибрациите на повърхността на пътя.

Това, което някога е започнало като малък местен магазин за продажба и ремонт на колела, се превръща в световно известна марка, която разработва и предлага иновативни продукти за спортисти в над 80 страни.

Tacx е иновативна компания с голяма страст към спорта и техниката. Тази страст управлява организацията и може да се види във всички отдели; от закупуването до производството и разработването на продукти до логистиката.

Дружество с шофиране Движенето за непрекъснато обновяване и подобряване е типично за компанията. Tacx поема най-големите предизвикателства и е в състояние да открива и да налага ограничения, тъй като всичко се прави вътрешно. В резултат на атомизираното производство, иновативните продукти и най-съвременните дизайни.