Промо цени на велосипеди Specialized Виж моделите
ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART
ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART
ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART
ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART

Лизинг Без оскъпяване при редовна цена*

Доставка до 3 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

ТРЕНАЖОР TACX SATORI SMART

TACX

Кат. номер: ITM002382

479,00 лв.

Този продукт / размер в момента не е наличен в нашия склад. За информация за възможна индивидуална поръчка и срок на доставка може да изпратите запитване към нас или да се абонирате за нашия бюлетин като научавате първи за нови зареждания и промоции.

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 3 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

   

Satori Smart е интерактивен, ръчно управляван тренажор, който измерва скоростта, силата и каданса и ги изобразява на вашето смарт устройство посредством ANT+ протокол. Може да го използвате и с Bluetooth® и да го свържете лесно със Zwift, Tacx или TrainerRoad приложенията.


Smart функция за ползване на софтуерни приложения Tacx за мобилни апарати и PC софтуер чрез надграждане.


Команда на кормилото за контролиране на натоварването.


Магнитна спирачка с 10 различни позиции.


Подходящ за всякакъв тип велосипеди (29" с гума за велотренажор).


Максимална мощност 950 Watt за 10 секунди.


Sprint мощност 800 Watt за 1 минута.


Инерционна маса: 16.93 кг