Промо цени на велосипеди Specialized Виж моделите
ТРЕНАЖОР TACX FLUX 2 SMART

Лизинг Без оскъпяване при редовна цена*

Доставка до 5 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

ТРЕНАЖОР TACX FLUX 2 SMART

TACX

Кат. номер: ITM051336

1 449,00 лв.

Този продукт / размер в момента не е наличен в нашия склад. За информация за възможна индивидуална поръчка и срок на доставка може да изпратите запитване към нас или да се абонирате за нашия бюлетин като научавате първи за нови зареждания и промоции.

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 5 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

Емблематичният FLUX Smart модел на TACX е подобрен до FLUX 2 Smart. В сравнение с предшественика си той е оборудван с по-голям маховик и има по-голямо съпротивление, което осигурява по-добро усещане при каране и по-точно измерване на мощността. Балансираният му дизайн осигурява максимална стабилност при колоездене дори в най-експлозивните спринтове.


Шумът и вибрациите са сведени до минимум, което прави този модел на TACX най-тихия тренажор с маховик.


Комуникира безжично с ANT+ и Bluetooth® технология.


Интуитивно LED осветление, което показва когато тренажорът се захранва и е свързан към устройството с ANT+ или Bluetooth®.


Магнити - 8 перманентни феромагнита и 8 електромагнита.


Захранване - 110-240 Volt.


Индикатор мощност – няма.


Connection indicator (ANT/BT) - 2 LEDs.


Подновяване на софтуера - ДА


В комплект с автомат за главина (5 mm).


Подходящ за главини - 130mm - 135mm и преходници за други главини.