Промо цени на велосипеди Specialized Виж моделите
ВЕЛОСИПЕД 12 CUBE CUBIE 120 WALK ACTIONTEAM BLU

Лизинг Без оскъпяване при редовна цена*

Доставка до 5 работни дни

14 дни право на връщанеПраво на връщане 14 дни за онлайн поръчки

Безпл. доставка до офис над 49 лв.

ВЕЛОСИПЕД 12 CUBE CUBIE 120 WALK ACTIONTEAM BLU

CUBE

Кат. номер: ITM063104

289,00 лв.

Този продукт / размер в момента не е наличен в нашия склад. За информация за възможна индивидуална поръчка и срок на доставка може да изпратите запитване към нас или да се абонирате за нашия бюлетин като научавате първи за нови зареждания и промоции.

Таблица с размери

Използвайте калкулатора за избор на размер на рамка.

Използвайте съветника за избор на размер на гуми - 27.5" или 29"

Таблици с размери на рамка от производителите.

Ръководство за разликите в размерите на гумите.


В случай, че не се ориентирате може да се консултирате с наш служител:

Ръководство за правилен избор

Полезни ръководства за избор ще намериш в секцията ни съвети, както и в ревюта.


В случай, че не се ориентирате може да се консултирате с наш служител:

Условия за връщане

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите /ЗЗП/, Клиент който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от договора за продажба от разстояние и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него Стоки в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на Стоките от Клиента или от трето лице, намиращо се на адреса на доставка. В случай, че Клиентът е поръчал повече от една стока с една поръчка, които се доставят отделно, 14-дневния срок за отказ от договора започва да тече от датата, на която Клиентът е получил последната стока.

Формуляр за връщане.

Информация за доставка

До 5 работни дни след поръчка. Доставката на продукти от www.bikecenter.bg се извършва с куриерска фирма Еконт и е безплатна до фирмен офис на територията на страната, когато стойността на поръчката е над 49 лева. Доставки до врата се заплащат от клиента.

Лизингови условия

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските. 
Повече подробности ->

Задайте въпрос за продукта?

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

Cubie 120 Walk е перфектният начин децата ви да опознаят света на велосипедите. Въпреки опростения си външен вид, велосипедът е снабден с редица полезни детайли. Разполага със специална настройка на кормилото, с вграден ограничител на ъгъла на управление, помагащ да се предотвратят инциденти, причинени от усилието да се завие прекалено ентусиазирано. CUBE дори са интегрирали дръжка за носене в седалката, така че родителите да помагат с носенето на Cubie 120. Пневматичните гуми са подбрани прецизно, за да осигурят комфорт, лесно въртене и същевременно целенасочено забавяне на карането. Що се отнася до липсата на спирачки, опитът добре показва, че децата нямат силата на пръстите и координацията, необходима за безопасно спиране. Ето защо този велосипед се задвижва и спира посредством краката на детето ви. Това е идеалният начин да откриете изкуството на балансирането, което изгражда нужното доверие и създава ентусиазма за живот на две колела.

РАМКА Alu Lite 6061
ЦВЯТ actionteam blue
ВИЛКА Rigid Alloy fork
ЧАШКИ CUBE with Steering End Stop
ЛАПА CUBE Alu Lite
КОРМИЛО CUBE Alu Lite, 420mm
ГРИПОВЕ CUBE Kid Grips
ШИНИ Aluminium
ПРЕДНА ГЛАВИНА CUBE Aluminium
ЗАДНА ГЛАВИНА CUBE Aluminium
ГУМИ Kenda Team CUBE
СЕДАЛКА CUBE Kid
КОЛЧЕ ЗА СЕДАЛКА CUBE Alu Lite (longer one included)
СКОБА ЗА КОЛЧЕ CUBE
ЗВЪНЕЦ Nuvo
ТЕГЛО 3,9 kg