ВЕЛОСИПЕД 24 CROSS SPEEDSTER GIRL ALLOY PURPLE BLU

CROSS
Редовна цена
379,00 лв.
Количество

Кат. номер: ITM9801601

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395 (раб.време пон - пет 09-18 ч.)
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма - натиснете тук

Моделът SPEEDSTER е добре познат, а за новия сезон е с напълно нова графика, предлагайки се отново в трите основни размера- 20”, 24” и 26”, обхващайки целия диапазон на детската възрастова граница.
Характерен и за трите версии на модела е общият триъгълен контур (sloopy type) на леката алуминиева рамка, придаващ подходяща ергономичност. Всички тръби са с кръгло сечение и максимално редуциран диаметър, а горните лежат в една линия, странично обхващайки сваления максимално край на тръбата за седалката. Всеки от трите варианта се предлага в две версии: BOY и GIRL, с напълно еднаква спецификация, а разликите са само в цветовете на рамките и декора.
За цялата гама на модела е подбран оптималният клас компоненти (всеки с необходимите размери според инчовете колела), гарантирайки безметежно използване в условия на подчертана детска свръхактивност. Скоростните системи са на SHIMANO, като 26” е с 21 предавки, 24” с 18 и по-къси курбели, а 20” е с 6 предавки, единичен преден венец и още по-редуцирана дължина на курбела. Предните амортисьорни вилки също са цветово съобразени, с оптимален ход и достатъчно меки пружини, съобразно усредненото тегло на конкретните възрастови групи.
Спирачките са V-brake и работят върху съответно подходящия за тях двойно стенен профил CROSSER X2 на боядисаните шини, в тон с общия колорит, със струговани за целта бордове.
Гумите са с подходящ балон и грайфер, през който минават две бели ивици, визуално олекотяващи ги и хармониращи с основния цвят на седалката и рамката.
В подкрепа на по-ефирната естетика, на дамските версии са монтирани бели брони на жилата управляващи спирачките и скоростите. Всички версии, освен необходимите функционални компоненти, имат и степенки.

РАМКА Алуминиева
ЦВЯТ Лилав
ВИЛКА ZOOM 327E, travel 40 mm
СРЕДНО ДВИЖЕНИЕ VP B.B.CARTRIDGE
КОМАНДИ 18 speed SHIMANO TOURNEY RD-TY300 / SL-RS35
СПИРАЧКИ PROMAX ALLOY V-BRAKES
ВЕРИГА KMC
ШИНИ X2 DOUBLE WALL
ПРЕДНА ГЛАВИНА JOY TECH ALLOY
ЗАДНА ГЛАВИНА JOY TECH ALLOY
ГУМИ KENDA
ПЕДАЛИ VP