Промо
ВЕЛОСИПЕД 24 CROSS SPEEDSTER GIRL ALLOY PURPLE BLU
ВЕЛОСИПЕД 24 CROSS SPEEDSTER GIRL ALLOY PURPLE BLU
ВЕЛОСИПЕД 24 CROSS SPEEDSTER GIRL ALLOY PURPLE BLU

ВЕЛОСИПЕД 24 CROSS SPEEDSTER GIRL ALLOY PURPLE BLU

CROSS

Редовна цена 379,00 лв.

Промо цена 342,00 лв.

Количество

Кат. номер: ITM9801601

Добави в любими
Споделете в:

Всички продукти са с 24 месеца гаранция. За да разберете за условията и друга допълнителна информация, моля прочетете страницата гаранционно обслужване.

Поръчки над 49лв. са с безплатна доставка. За артикули, които са в промоция доставката се заплаща. Повече информация.

Можете да поръчате онлайн с опцията "Вземи от наш магазин". Така ще имате възможност да вземете продуктите, които желате в един от 8те ни магазина в София. Повече информация за магазините ни.

Доставката на продукти закупени онлайн се осъществява до 3 работни дни след потвърждение на вашата поръчка. Повече информация.

Имате въпрос за продукта? Може да ни потърсите:

  • GSM телефон: 0892 245 395 (раб.време пон - пет 09-18 ч.)
  • Skype: bikecenterbg
  • E-mail: info@bikecenter.bg
  • Контактната ни форма - натиснете тук

Моделът SPEEDSTER е добре познат, а за новия сезон е с напълно нова графика, предлагайки се отново в трите основни размера- 20”, 24” и 26”, обхващайки целия диапазон на детската възрастова граница.
Характерен и за трите версии на модела е общият триъгълен контур (sloopy type) на леката алуминиева рамка, придаващ подходяща ергономичност. Всички тръби са с кръгло сечение и максимално редуциран диаметър, а горните лежат в една линия, странично обхващайки сваления максимално край на тръбата за седалката. Всеки от трите варианта се предлага в две версии: BOY и GIRL, с напълно еднаква спецификация, а разликите са само в цветовете на рамките и декора.
За цялата гама на модела е подбран оптималният клас компоненти (всеки с необходимите размери според инчовете колела), гарантирайки безметежно използване в условия на подчертана детска свръхактивност. Скоростните системи са на SHIMANO, като 26” е с 21 предавки, 24” с 18 и по-къси курбели, а 20” е с 6 предавки, единичен преден венец и още по-редуцирана дължина на курбела. Предните амортисьорни вилки също са цветово съобразени, с оптимален ход и достатъчно меки пружини, съобразно усредненото тегло на конкретните възрастови групи.
Спирачките са V-brake и работят върху съответно подходящия за тях двойно стенен профил CROSSER X2 на боядисаните шини, в тон с общия колорит, със струговани за целта бордове.
Гумите са с подходящ балон и грайфер, през който минават две бели ивици, визуално олекотяващи ги и хармониращи с основния цвят на седалката и рамката.
В подкрепа на по-ефирната естетика, на дамските версии са монтирани бели брони на жилата управляващи спирачките и скоростите. Всички версии, освен необходимите функционални компоненти, имат и степенки.

РАМКА Алуминиева
ЦВЯТ Лилав
ВИЛКА ZOOM 327E, travel 40 mm
СРЕДНО ДВИЖЕНИЕ VP B.B.CARTRIDGE
КОМАНДИ 18 speed SHIMANO TOURNEY RD-TY300 / SL-RS35
СПИРАЧКИ PROMAX ALLOY V-BRAKES
ВЕРИГА KMC
ШИНИ X2 DOUBLE WALL
ПРЕДНА ГЛАВИНА JOY TECH ALLOY
ЗАДНА ГЛАВИНА JOY TECH ALLOY
ГУМИ KENDA
ПЕДАЛИ VP