Mагазини Bike Center работят с нормално работно време

Програма за лоялни клиенти Bike Center Club - пазарувай с отстъпка

Bike Center club

Всички обичат отстъпки, а любителите на колоезденето ги заслужават. Именно затова създадохме програмата за лоялни клиенти „Bike Center Club”. С нея колкото повече пазарувате, толкова повече отстъпки получавате!
Като лоялни клиенти на Bike Center, Вие ще може да пазарувате всички стоки в бъдеще на изгодни цени.

Всеки регистриран лоялeн клиент има право на отстъпка от стандартната цена на даден продукт в е-магазина или във физическите обекти Bike Center. Размерът на отстъпката се определя от натрупания оборот и се идентифицира с карта за отстъпка, издавана от магазина.


На какъв принцип се издават картите и определят отстъпките:

(!) Клиентът сам трябва да заяви желанието си за получаване на карта. Последващи претенции за неиздадени карти няма да бъдат удовлетворени.

1.Картата за лоялни клиенти се издава на всеки желаещ клиент на Bike Center срещу доброволно предоставяне на име, фамилия, телефон за връзка и валиден имейл, съгласно GDPR изискванията и законното право на Bike Center като упълномощен регистратор на лични данни.

2. Картата започва да генерира процентни отстъпки при достигане на определен оборот от страна на клиента (на място и онлайн на www.bikecenter.bg):


  • До 7% – след натрупан оборот от 750 лв.
  • До 12% – след натрупан оборот от 4 000 лв.
  • До 15% – след натрупан оборот от 10 000 лв.

3. Всяка карта има свой уникален идентификационен код. Срещу номера на картата в нашата система стои Вашето име, фамилия, тел. номер и имейл.

3. Картата за отстъпка се издава за неограничен срок и трупа оборот при всяка покупка.

4. При предоставяне на картата, ще ви бъде предложено да предоставите данни на притежателя.

5. Намалението по картата не важи по време на месечни и сезонни промоции и намаления на определен вид стоки.

6. Картата за отстъпка е собственост на магазин Bike Center и може да бъде иззета обратно и трябва да бъде върната при първо поискване от администрацията.

7. При извършване на покупка, моля предоставяйте картата за отстъпка преди изчисляването на общата стойност на избраната от Вас стока.

8. Ако желаете да ползвате Вашата карта за покупки онлайн е нужно да се свържете с нас на marketing@bikecenter.bg. Ако имате онлайн профил и желаете да ползвате картата си и във физически обекти, то обърнете се към онлайн магазина ни на info@bikecenter.bg. Когато сте в профила си в нашия онлайн магазин, Вие виждате актуалните цени с отстъпката по Вашия профил.

9. Винаги пазарувайте през Вашия профил в www.bikecenter.bg за да бъде отчетена сумата на покупката. Покупки с „гост“ профил няма да бъдат отчитани.

10. По всички въпроси притежателят на картата трябва да се обръща към продавачите или управителя.

11. Картата за отстъпка не важи за продукти, които са в промоция. Намалението по картата не може да се комбинира с други отстъпки.

12. При нарушаване на правилата, както и при разпространяване на невярна информация, накърняваща репутацията на магазина, имаме право да откажем предоставяне на намаление без обяснение на причините.

13. Непознаването на тези правила не е основание за предявяване на каквито и да било претенции от страна на притежателите на карти за отстъпка.

14. Отстъпките са до определен процент в зависимост от продуктовата група и марка на желаните артикули.

15. Натрупаният оборот в картата бива отчетен 24 часа след покупката.

16. Bike Center си запазва правото на промени в условията и методологията на програмата за лоялни клиенти, както и евентуално нейно пълно прекратяване.