Всички велосипеди на редовна цена с 0% лихва в магазините Виж магазините

Новини

Категории
15 авг. 2022 Защо следващият ви велосипед може да е електрически Защо следващият ви велосипед може да е електрически Независимо дали става въпрос за автомобили или велосипеди, всичко около нас изглежда все повече да разчита на електричество, за да ни помогне да се придвижваме. 22 февр. 2022 Ръководство за закупуване на планински велосипед Ръководство за закупуване на планински велосипед Какъв вид планински велосипед да изберем? Кой е най-подходящ за нашия стил? Всички отговори за планинските велосипеди на едно място. 07 февр. 2022 Ръководство за закупуване на шосеен велосипед – кой е най-добрият за теб? Ръководство за закупуване на шосеен велосипед – кой е най-добрият за теб? Типът шосеен велосипед, който е подходящ за теб, ще зависи не само от наличния бюджет, но и от типа каране, който възнамеряваш да практикуваш най-често. 03 февр. 2022 Как да почистим байка след каране Как да почистим байка след каране Почистването и смазката удължават живота на велосипеда и удовоствието от карането. 12 ян. 2022 Ръководство за закупуване на Gravel байк Ръководство за закупуване на Gravel байк Гравъл байковете събират в себе си добродетелите на шосейните и планинските велосипеди едновременно. 19 май 2021 Ръководство за избор на гуми Specialized Ръководство за избор на гуми Specialized Как да изберем правилния модел, смес и конструкция на гумата, така че да отговаря на стила ни на каране.
13 март 2023 Емблематичната фирма EVOC вече и в BIke Center Емблематичната фирма EVOC вече и в BIke Center EVOC е сред лидерите в проектирането и производството на защитна екипировка за колоездене и транспорт. 13 февр. 2023 Cube представя изцяло новата си гама Stereo ONE Cube представя изцяло новата си гама Stereo ONE Най-големият европейски производител на велосипеди - Cube, не спира да ни изненадва приятно като този път представя не един нов модел, а изцяло нова гама планински велосипеди! 06 февр. 2023 Вело тренажори: Кой е правилният избор? Вело тренажори: Кой е правилният избор? Имам ли нужда от велотренажор? Трябва ли да купя стандартен или смарт модел? 09 ян. 2023 Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Щастливи сме да ви представим първата full face (фулфейс) каска на Abus, предназначена за ентусиастите на гравитационното колоездене. 22 ноем. 2022 CUBE 2023 - чакането приключи! CUBE 2023 - чакането приключи! За сезон 2023 най-големият европейски производител Cube внася редица новости в продуктовата си линия. 17 ноем. 2022 Светлини за тъмните месеци на годината Светлини за тъмните месеци на годината Правилните светлини, ще премахнат всички съмнения, че тъмните месеци са страхотно време за каране и приключения
04 ян. 2022 С увереност и по най-стръмните пътеки с Cube Stereo 140 С увереност и по най-стръмните пътеки с Cube Stereo 140 Казват да не съдим книгата по корицата, но при Cube Stereo 140 още от пръв поглед разбираме, че този велосипед в правилните ръце е способен на много неща. 22 дек. 2021 Cube Attention 2022: перфектен баланс между качествени части и цена Cube Attention 2022: перфектен баланс между качествени части и цена Attention е велосипед, който ще преобърне вашите очаквания. Предлага се в 27,5 и 29 - инчови версии, в зависимост от големината на рамката 04 окт. 2021 Без невъзможни пътеки с Cube Stereo 150 Без невъзможни пътеки с Cube Stereo 150 Търсите агресивен катерач, който същевременно може да спусне всяка пътека? Stereo 150 има всички заложби да бъдете номер 1 и в двете начинания.  01 окт. 2021 Пълно окачване и пълна газ с новия Cube Stereo 120 Пълно окачване и пълна газ с новия Cube Stereo 120 Решил ли си да имаш шок и да усетиш какво значи all mountain каране, то Stereo сериите на Cube Bikes определено заслужават внимание. Качество, впечатляващ външен вид и добра цена - всичко това описва добре сериите на Cube. 26 септ. 2021 Cube Reaction 2022: планински твърдак готов за състезания Cube Reaction 2022: планински твърдак готов за състезания Напреднали колоездачи биха оценили подобаващо качествата на Reaction, но и тепърва навлизащи в планинското колоездене, които не искат да правят компромиси в самото начало биха останали силно впечатлени. 23 септ. 2021 Cube Acid 2022: Готов за всяка пътека с NX Eagle и Rockshox Judy Silver Cube Acid 2022: Готов за всяка пътека с NX Eagle и Rockshox Judy Silver Акцент в характеристиките на модела са въздушната вилка Rockshox Judi Silver, която работи много плавно и дава усещане за комфорт дори и при по-тежки терени.