SIS добавки с -30% Научи повече

Новини

Категории
09 ян. 2023 Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Щастливи сме да ви представим първата full face (фулфейс) каска на Abus, предназначена за ентусиастите на гравитационното колоездене. 22 ноем. 2022 CUBE 2023 - чакането приключи! CUBE 2023 - чакането приключи! За сезон 2023 най-големият европейски производител Cube внася редица новости в продуктовата си линия. 17 ноем. 2022 Светлини за тъмните месеци на годината Светлини за тъмните месеци на годината Правилните светлини, ще премахнат всички съмнения, че тъмните месеци са страхотно време за каране и приключения 31 окт. 2022 Black November в Bike Center Black November в Bike Center Black November с отстъпки от 20 до 50% за продукти на стойност над 50 лв. 29 септ. 2022 End of Season Sale за всичко над 50 лв. End of Season Sale за всичко над 50 лв. End of Season Sale в магазините на Bike Center и онлайн за всичко над 50 лв. От 15% до 40% намаление на налични продукти през целия октомври. 27 септ. 2022 Готови за битка с новата серия защитни фолиа на Muc-Off Готови за битка с новата серия защитни фолиа на Muc-Off Серията е проектирана да осигури защита в ключови зони на велосипеда, включително задния триъгълник, курбелите и вилката, в комплекти от комбинирани и индивидуални сетове, с опции на размер за планински или електрически велосипеди.
15 авг. 2022 Защо следващият ви велосипед може да е електрически Защо следващият ви велосипед може да е електрически Независимо дали става въпрос за автомобили или велосипеди, всичко около нас изглежда все повече да разчита на електричество, за да ни помогне да се придвижваме. 22 февр. 2022 Ръководство за закупуване на планински велосипед Ръководство за закупуване на планински велосипед Какъв вид планински велосипед да изберем? Кой е най-подходящ за нашия стил? Всички отговори за планинските велосипеди на едно място. 07 февр. 2022 Ръководство за закупуване на шосеен велосипед – кой е най-добрият за теб? Ръководство за закупуване на шосеен велосипед – кой е най-добрият за теб? Типът шосеен велосипед, който е подходящ за теб, ще зависи не само от наличния бюджет, но и от типа каране, който възнамеряваш да практикуваш най-често. 03 февр. 2022 Как да почистим байка след каране Как да почистим байка след каране Почистването и смазката удължават живота на велосипеда и удовоствието от карането. 12 ян. 2022 Ръководство за закупуване на Gravel байк Ръководство за закупуване на Gravel байк Гравъл байковете събират в себе си добродетелите на шосейните и планинските велосипеди едновременно. 19 май 2021 Ръководство за избор на гуми Specialized Ръководство за избор на гуми Specialized Как да изберем правилния модел, смес и конструкция на гумата, така че да отговаря на стила ни на каране.
09 ян. 2023 Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Щастливи сме да ви представим първата full face (фулфейс) каска на Abus, предназначена за ентусиастите на гравитационното колоездене. 22 ноем. 2022 CUBE 2023 - чакането приключи! CUBE 2023 - чакането приключи! За сезон 2023 най-големият европейски производител Cube внася редица новости в продуктовата си линия. 17 ноем. 2022 Светлини за тъмните месеци на годината Светлини за тъмните месеци на годината Правилните светлини, ще премахнат всички съмнения, че тъмните месеци са страхотно време за каране и приключения 27 септ. 2022 Готови за битка с новата серия защитни фолиа на Muc-Off Готови за битка с новата серия защитни фолиа на Muc-Off Серията е проектирана да осигури защита в ключови зони на велосипеда, включително задния триъгълник, курбелите и вилката, в комплекти от комбинирани и индивидуални сетове, с опции на размер за планински или електрически велосипеди. 25 авг. 2022 Selle San Marco: Италианските традиции срещат модерните технологии Selle San Marco: Италианските традиции срещат модерните технологии Selle San Marco е синоним на опит и големи успехи от 1935 г. насам. Всяка седалка символизира дълбоката занаятчийска традиция и вежлива грижа към всеки детайл, гордо носейки символа Made in Italy. 21 юли 2022 Ergon: Колоездач и велосипед заедно като едно цяло Ergon: Колоездач и велосипед заедно като едно цяло Ergon силно вярват, че продуктите трябва да се адаптират към карачите, а не обратното, както често се случва в нашата индустрия.
04 ян. 2022 С увереност и по най-стръмните пътеки с Cube Stereo 140 С увереност и по най-стръмните пътеки с Cube Stereo 140 Казват да не съдим книгата по корицата, но при Cube Stereo 140 още от пръв поглед разбираме, че този велосипед в правилните ръце е способен на много неща. 22 дек. 2021 Cube Attention 2022: перфектен баланс между качествени части и цена Cube Attention 2022: перфектен баланс между качествени части и цена Attention е велосипед, който ще преобърне вашите очаквания. Предлага се в 27,5 и 29 - инчови версии, в зависимост от големината на рамката 04 окт. 2021 Без невъзможни пътеки с Cube Stereo 150 Без невъзможни пътеки с Cube Stereo 150 Търсите агресивен катерач, който същевременно може да спусне всяка пътека? Stereo 150 има всички заложби да бъдете номер 1 и в двете начинания.  01 окт. 2021 Пълно окачване и пълна газ с новия Cube Stereo 120 Пълно окачване и пълна газ с новия Cube Stereo 120 Решил ли си да имаш шок и да усетиш какво значи all mountain каране, то Stereo сериите на Cube Bikes определено заслужават внимание. Качество, впечатляващ външен вид и добра цена - всичко това описва добре сериите на Cube. 26 септ. 2021 Cube Reaction 2022: планински твърдак готов за състезания Cube Reaction 2022: планински твърдак готов за състезания Напреднали колоездачи биха оценили подобаващо качествата на Reaction, но и тепърва навлизащи в планинското колоездене, които не искат да правят компромиси в самото начало биха останали силно впечатлени. 23 септ. 2021 Cube Acid 2022: Готов за всяка пътека с NX Eagle и Rockshox Judy Silver Cube Acid 2022: Готов за всяка пътека с NX Eagle и Rockshox Judy Silver Акцент в характеристиките на модела са въздушната вилка Rockshox Judi Silver, която работи много плавно и дава усещане за комфорт дори и при по-тежки терени.