Празнични намаления от -15% до -50% отстъпка Научи повече

Новини

Категории
14 ноем. 2023 Bike Center вече е официален дистрибутор на FOX Factory Bike Center вече е официален дистрибутор на FOX Factory Екипът на Bike Center с гордост споделя вълнуващата новина, че понастоящем е официалния и изключителен дистрибутор за продуктите на реномираната щатска марка FOX Factory 31 окт. 2023 Black November в Bike Center Black November в Bike Center Black November с намаления от 15% до 50% 19 окт. 2023 Инсъртите на Tannus са вече в магазинната мрежа на Bike Center Инсъртите на Tannus са вече в магазинната мрежа на Bike Center Не позволявайте на нищо да спре карането ви, особено на спукана гума - един неприятен проблем, който споделяме всички като велосипедисти, независимо от нивото и стила на каране. 11 септ. 2023 Покорявай нови пътища с Bike Center и TBI Покорявай нови пътища с Bike Center и TBI 18 юли 2023 Specialized Concept Store отвори официално врати в София Specialized Concept Store отвори официално врати в София На 14-15 юли официално бе открит първият по рода си веломагазин в България. 15 юни 2023 Yakima вече и в Bike Center Yakima вече и в Bike Center Yakima е водеща световна марка багажници за автомобили, предлагаща практични решения за сигурно транспортиране на всички видове велосипеди.
15 авг. 2022 Защо следващият ви велосипед може да е електрически Защо следващият ви велосипед може да е електрически Независимо дали става въпрос за автомобили или велосипеди, всичко около нас изглежда все повече да разчита на електричество, за да ни помогне да се придвижваме. 22 февр. 2022 Ръководство за закупуване на планински велосипед Ръководство за закупуване на планински велосипед Какъв вид планински велосипед да изберем? Кой е най-подходящ за нашия стил? Всички отговори за планинските велосипеди на едно място. 07 февр. 2022 Ръководство за закупуване на шосеен велосипед – кой е най-добрият за теб? Ръководство за закупуване на шосеен велосипед – кой е най-добрият за теб? Типът шосеен велосипед, който е подходящ за теб, ще зависи не само от наличния бюджет, но и от типа каране, който възнамеряваш да практикуваш най-често. 03 февр. 2022 Как да почистим байка след каране Как да почистим байка след каране Почистването и смазката удължават живота на велосипеда и удовоствието от карането. 12 ян. 2022 Ръководство за закупуване на Gravel байк Ръководство за закупуване на Gravel байк Гравъл байковете събират в себе си добродетелите на шосейните и планинските велосипеди едновременно. 19 май 2021 Ръководство за избор на гуми Specialized Ръководство за избор на гуми Specialized Как да изберем правилния модел, смес и конструкция на гумата, така че да отговаря на стила ни на каране.
15 юни 2023 Yakima вече и в Bike Center Yakima вече и в Bike Center Yakima е водеща световна марка багажници за автомобили, предлагаща практични решения за сигурно транспортиране на всички видове велосипеди. 13 март 2023 Емблематичната фирма EVOC вече и в BIke Center Емблематичната фирма EVOC вече и в BIke Center EVOC е сред лидерите в проектирането и производството на защитна екипировка за колоездене и транспорт. 13 февр. 2023 Cube представя изцяло новата си гама Stereo ONE Cube представя изцяло новата си гама Stereo ONE Най-големият европейски производител на велосипеди - Cube, не спира да ни изненадва приятно като този път представя не един нов модел, а изцяло нова гама планински велосипеди! 06 февр. 2023 Вело тренажори: Кой е правилният избор? Вело тренажори: Кой е правилният избор? Имам ли нужда от велотренажор? Трябва ли да купя стандартен или смарт модел? 09 ян. 2023 Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Abus и тяхната първа full-face каска - AirDrop Щастливи сме да ви представим първата full face (фулфейс) каска на Abus, предназначена за ентусиастите на гравитационното колоездене. 22 ноем. 2022 CUBE 2023 - чакането приключи! CUBE 2023 - чакането приключи! За сезон 2023 най-големият европейски производител Cube внася редица новости в продуктовата си линия.