За нас

Добре дошли в Bike Center – Вашият доверен партньор в света на велосипедите!

Bike Center е водещ магазин за велосипеди с впечатляващата мрежа от 28 физически обекта и удобен онлайн магазин, които Ви предлагат най-новото и най-доброто от света на велосипедите. Ние сме горди да бъдем официални представители на някои от най-големите и реномирани марки за велосипеди, включително Specialized, Cube, Pivot, Pinarello и много други.

Нашата мисия

В Bike Center нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти най-висококачествени велосипеди и аксесоари, както и отлично обслужване, което да отговори на всички техни нужди и предпочитания. Ние вярваме, че колоезденето е не само спорт или хоби, но и начин на живот, който носи радост, здраве и свобода.

Нашите предимства

  • Широк асортимент от велосипеди: В нашите магазини и онлайн платформа ще намерите богат избор от планински, шосейни, градски и детски велосипеди, както и електрически велосипеди от водещи световни марки.
  • Качествени аксесоари и части: Предлагаме пълна гама от аксесоари и резервни части, за да осигурим всичко необходимо за Вашето колоездене.
  • Професионално обслужване: Нашите опитни консултанти са винаги на разположение да Ви помогнат с избора на подходящ велосипед и аксесоари, както и да отговорят на всички Ваши въпроси.
  • Сервизни услуги: Bike Center разполага със специализирани сервизни центрове, където нашите квалифицирани техници ще се погрижат за поддръжката и ремонта на Вашия велосипед.

Защо да изберете Bike Center?

  • Надеждност и доверие: С годините сме изградили репутация на надежден партньор, на който можете да се доверите за Вашите велосипедни нужди.
  • Достъпност: С нашите 28 физически обекта и удобен онлайн магазин, ние сме винаги близо до Вас.
  • Качество и разнообразие: Представляваме най-добрите марки в света на велосипедите, за да Ви предложим само най-доброто.

Заповядайте при нас

Посетете ни в някой от нашите магазини или разгледайте нашия онлайн магазин, за да откриете перфектния велосипед за Вас. В Bike Center вярваме, че всеки заслужава да изпита удоволствието от колоезденето и сме тук, за да Ви помогнем да постигнете това.

Bike Center – Вашият път към свободата и приключенията на две колела!