4 апр
2024
FOX Racing вече в Bike Center

FOX Racing вече в Bike Center

Независимо дали става въпрос за спускане, ендуро или трейл, продуктите на калифорнийската компания съчетават иновация, функционалност и стил, вкоренени в оригиналния състезателен дух на марката. От 1974 г. FOX Racing е лидер в MTB екипировката и облеклото, a Bike Center с радост и гордост споделя, че вече предлага продуктите на марката за територията на България.

Прогресът никога не стои неподвижен, както и FOX Racing, които са непоколебимо насочени право напред в преследването на иновациите, с компас, за да създават най-бързите, най-умните и най-иновативните екипировки, защита и облекло за планинско колоездене.

Към днешна дата, калифорнийската марка FOX Racing се превърна от световните лидери за MX и MTB екипиривка. FOX изгради своя бизнес, като разработи облекло за високо интензивен, физически натоварващ мотокрос и след това се разшири в MTB индустрията. Чрез спонсориране и тясно сътрудничество на най-добрите атлети като Лори Грийнланд, Коди Кели, Лойк Бруни и Андреу Лакондеги - компанията разработи състезателно облекло, което осигурява на ездачите максимална защита, производителност и свобода на движение. Облеклото на FOX MTB е в състояние да издържи на елементите и мъчителните състезателни условия, които са основна част от света даунхил, ендуро, трейл и крос кънтри колоезденето.

 

Каски FOX - иновации и защита, на които можете да разчитате!

 

Колекцията каски FOX MTB продължава да води пазара с авангардни иновации и превъзходна защита. FOX Racing предлага широка гама от възможности за избор, които ще направят вашето каране по-безопасно и по-добро. От каската за цяло лице (шлем) FOX Rampage Pro Carbon до награждаваните FOX Proframe Enduro и FOX Speedframe Pro, допълнени от FOX Dropframe Pro и FOX Mainframe трейл каски, имате гаранция, че във всяка категория има най-съвременен продукт.

 

Най-висококачествено облекло и оборудване за планинско колоездене

 

Когато става въпрос за дълъг ден на велосипеда, две неща имат значение: мобилност и комфорт. Фланелките и шортите на FOX MTB са проектирани да осигурят максимална разтегливост, дишане и комфорт. FOX си партнира с производители на материи като CORDURA и POLARTEC, за да предложи най-добрата в класа си технология за издръжливост и дишане. Дизайнът на облеклото FOX MTB е уникален и е продукт на месеци изследователска и развойна дейност, години партньорство с някои от най-добрите производители от целия свят и страстта на дизайнерския им екип със силен фокус към колоездачите на първо място. Колекцията FOX MTB се състои от три линии: Defend означава здраво, подсилено с кевлар облекло, Ranger предлага гъвкавост, а Flexair се фокусира върху ниско тегло и максимална дишаемост.

Линиите FOX Apparel се допълват от защитна екипировка, очила, маски, ръкавици и аксесоари.

 

С любимата марка дори и в ежедневието