18 мар
2022
Bike Center Черни връх отваря врати с -20% на всичко

Bike Center Черни връх отваря врати с -20% на всичко

Най-големият магазин за велосипеди в България отваря врати! С площ от над 1000 кв.м на два етажа и 15000 продукта, магазин Bike Center Черни връх дава на велосипедистите уникалната възможност да разгледат всички модели велосипеди и размери, както и периферия на едно място! 

За да отпразнуваме откриването на това "Царство на велосипедите" сме приготвили 20% намаление на всички налични продукти в магазина! Заповядайте на 26 и 27 март (събота и неделя) от 10:00 ч. и се възползвайте от най-голям избор на промоционални цени! 

Добави събитието в своя Google календар -> 

 

Добави събитието в своя Facebook ->  Facebook icon - Free download on Iconfinder


 

Bike Center Черни връх е 18-тия обект от веригата дава възможност на посетителите да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, както и да разчитат на висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Царството на велосипедите се намира на булевард Черни връх №170 и разполага със собствен паркинг за клиенти. Bike Center Черни връх ще бъде на разположение на колоездачите през всеки един ден от седмицата. Разбира се освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето - компонентиаксесоариекипировка, и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място - CubeSpecializedShimanoSramThuleMuc-offStan's NoTubesMichelinAbusAlpinestars, Ride Concepts и много други. Разбира се в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите - Cross

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин като използват таба "наличност по магазини". Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат и поръчани с индивидуално запитване.

Вземайки под внимание извънредната епидемиологична обстановка в магазини Bike Center служителите носят маски и дезинфектират периодично помещенията. Влизането на клиенти също става само с маска.Възможно е и безконтактно плащане с карта.


Адрес: София, бул. Черни връх №170

Тел. за връзка: +359885763130

Работно време:

Понеделник - Петък 10:00 -19:00 часа

Събота 10:00 - 18:00 часа

Неделя: 11:00 - 17.00 часа