28 мар
2022
Bike Center Велико Търново с -20% на всичко

Bike Center Велико Търново с -20% на всичко

Любимият магазин на всички велосипедисти Bike Center вече и във Велико Търново! Да го отпразнуваме с -20% на всичко на 2 април!

До този момент любителите на колелата от старопрестолната столица можеха да поръчват само през онлайн магазина на Bike Center.

Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват и висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Добави събитието в своя Google календар -> 

 

Добави събитието в своя Facebook ->  Facebook icon - Free download on Iconfinder 


Магазин Bike Center Велико Търново се намира на булевард Никола Габровски  32. Магазинът ще бъде на разположение на колоездачите от понеделник до събота. Разбира се освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко свързано с колоезденето - компонентиаксесоариекипировка, и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място - CubeSpecializedShimanoSramThuleMuc-offStan's NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други. Разбира се в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите - Cross

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин като използват таба "наличност по магазини". Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат и поръчани с индивидуално запитване.

Вземайки под внимание извънредната епидемиологична обстановка в магазини Bike Center служителите носят маски и дезинфектират периодично помещенията. Влизането на клиенти също става само с маска.Възможно е и безконтактно плащане с карта.


Адрес: Велико Търново, бул. Никога Габровски 32

Тел. за връзка: +359896758278

velikotarnovo@bikecenter.bg

Работно време:

Понеделник - Петък 10:00 -19:00 часа

Събота 10:00 - 18:00 часа

Неделя: почивен ден