31 окт
2023
Black November в Bike Center

Black November в Bike Center

BLACK NOVEMBER! Цял месец на огромни отстъпки в Bike Center - от 15% до 50% намаление!

Промоцията е валидна от 01.11.2023 до 30.11.2023 за налични продукти в магазините на Bike Center и онлайн на www.bikecenter.bg! 

И за да е още по-хубаво – може да пазаруваш и на изплащане, а при онлайн поръчки на стойност над 89 лв. доставката е безплатна до офис на Еконт и включва преглед. Ако след това пък по някаква причина искаш да върнеш продукта, то можеш да го направиш в 14-дневен срок.

✔ Лизинг
✔ Плащане с карта или в брой
✔ Преглед преди плащане
✔ Безплатна доставка над 89 лв.

*Промоцията е валидна за налични продукти от 01.11 до 30.11.2023 г. в магазини Bike Center и онлайн на www.bikecenter.bg и не участват продукти с марките Thule, Wahoo, Garmin, Tacx и някои модели на Cross. Поради голямото натоварване на сайта е възможно цената да не бъде актуализирана в реално време. В случай на неточност, свържете се с наш консултант за конкретния продукт.


Наличност по магазини

В нашия сайт може да използваш полезния таб „наличност по магазини“ и да разбереш в кой точно обект е наличен желания от теб продукт. Нужно е само да избереш размер (ако продуктът има размери) и да натиснеш бутона „наличност по магазини“ и voilà, информацията е пред теб.

Не забравяй, че абсолютно всеки един продукт е наличен и онлайн и готов за изпращане до 5 работни дни.