Season Opening с до -20% на велосипеди Виж моделите

CUBE 2023 - чакането приключи!

За сезон 2023 най-големият европейски производител Cube внася редица новости в продуктовата си линия. Моделите се открояват не само със свежи цветове и дизайни, но и куп технологични подобрения и иновации, които са наистина привличащи вниманието. Инженерните екипи на баварците работят усилено, за да надграждат вече високите стандарти, които поставят година след година и не спират да впечатляват любителите на колоезденето с разнообразие и качество. Независимо дали става въпрос за пъргави планински колела, светкавично бързи шосейки или стилни и ефикасни градски велосипеди - CUBE за пореден път успява да постави нови стандарти за качество в продуктовата си линия за 2023.

В сектора на електрическите велосипеди CUBE се базира на усъвършенстваната и свръх устойчива интелигентна система на Bosch, за да извлече още повече сила и ефективност от моделите си за 2023.

Предпочитате да карате колело без мотор? Не се притеснявайте, далеч не сте забравени! CUBE 2023 може да се похвали и с множество иновации в сектора на конвенционалните велосипеди. Новата, подобрена геометрия на МТБ моделите ще ви позволи с лекота да се носите по пътеките, докато, при гравъл сегмента, границата между шосето и офроуда се размива още повече, а туристическите и градски велосипеди са по-удобни от всякога.

Ето и акцентите в продуктова гама:

CUBE Stereo Hybrid

За да може всеки ентусиаст на планинските велосипеди да намери правилния избор за себе си, CUBE 2023 Stereo Hybrid серията се предлага в три различни категории тази година, като ходът на окачването определя областта на приложение.

Stereo Hybrid 120 със 120мм ход отзад и отпред, акцентира ясно върху комфорта и е подходящ за дълги карания по пресечен терен. Както обикновено, моделът се предлага и във вариант за комбинирано приложение, подходящ за всички видове настилки и широки ежедневни ползи. Цялостният пакет включва степенка, калници, багажник и осветление, които са в съответствие със закона за движение по пътищата и освен много комфорт и място за съхранение, осигуряват и максимална безопасност при каране в градска среда.

 Stereo Hybrid 140 е със 140мм ход и неговото кредо е: един велосипед- всички планини. Перфектният АМ е-байк за всеки, който иска да покрие възможно най-широка гама от приложения в планината. Многобройните актуализации правят моделите още по-гъвкави от своите предшественици и позволяват на Stereo Hybrid 140 да постигне перфектния баланс между комфорт и агресивно представяне при спускане.

Ако предпочитате нещо малко по-агресивно, CUBE Stereo Hybrid 160 е идеалният велосипед за вас. Ендуро е-байкът получава фейслифт за 2023, който включва ревизирана геометрия на рамката и кинематика на HPC окачването, които осигуряват още повече ефективност и увереност при спускане. С пъргави 27,5" гуми и топ ендуро компоненти, CUBE Stereo Hybrid 160 преминава с лекота през всяка пътека.

 CUBE Reaction Hybrid

Ако Reaction Hybrid беше животно, вероятно щеше да е хамелеон! Той е най-универсалният планинар на немците и за сезон ‘23 фокусът остава върху гъвкавостта и персонализирането, без да се губи нищо от автентичния характер на хардтейл велосипеда. Три различни типа рамка ви позволяват да приспособите модела към вашите нужди и, разбира се, модел ‘23 отново се предлага в напълно оборудваната версия за комбинирано приложение по всички настилки. Независимо дали е в ежедневието или на пътека, с Reaction Hybrid ще имате всичко под контрол през новия сезон.

 CUBE Kathmandu Hybrid

Kathmandu Hybrid е разработен за изследователи, с избор от три вида рамки - Easy Entry, Trapeze и Sportive, както и пълно оборудване - интегрирано осветление, калници, багажници, стойки и звънци. В допълнение, моделите разполагат с множество други точки за монтаж на аксесоари, които лесно могат да бъдат адаптирани към вашите нужди. Освен с високото ниво на комфорт и отлично поведение, Kathmandu Hybrid се отличават с тяхната надеждност, което прави велосипедите идеални партньори за дълги турове.

CUBE Attain

Много високо ниво на комфорт и отлични характеристики за каране на дълги разстояния отново са кредото на моделите от серията Attain, с избор на рамки от стабилна алуминиева до супер лека GTC карбонова. Допълнително, през моделната година 2023 електронната система за превключване Di2 от Shimano вече намира своето място и в серията Attain. По-малко кабели, повече удобство и максимална ефективност.

CUBE Agree

Серията Agree олицетворява Aero-Endurance - комбинацията от максимална издръжливост с минимално съпротивление от вятъра за още повече време на колелото. Всички модели имат безжични предавки в допълнение към леките изцяло карбонови рамки с кутия за съхранение, която има двойна функция. Освен пространство, в което да се съхраняват инструменти и храна, кутията увеличава аеродинамиката, така с Cube Agree часовете се усещат като минути.

 CUBE Litening

С моделите от серията Litening, фокусът е върху безкомпромисната производителност, предаване на мощност и ускорение, за да постигате максимално добри резултати. Работейки в тясно сътрудничество с професионалните състезателни екипи на баварците, Cube успяват да направят тяхния UCI акредитиран велосипед още по-ефективен. Litening означава максимална производителност. За да спазят това обещание, те разделят моделите, които са тествани в международни състезания, в две категории. CUBE Litening Aero 2023 има максимална аеродинамика и следователно е перфектен за дълги състезания за издръжливост. От друга страна, Litening Air разчита на олекотена конструкция, с която е готов за състезания от най-високо ниво, доближавайки се максимално до изискваното от UCI минимално тегло от 6,8 кг. Идеалният шосеен велосипед за горещи спринтове и стръмни изкачвания. Поведете пелотона с моделите CUBE Litening 2023.

CUBE Nuroad

Гравъл перлата в короната на Cube e моделът Nuroad, който блести с многобройни варианти на оборудване без жертви в качеството. Дори базовите окомплектовки имат пълна карбонова вилка, което дава възможност на всеки да навлезе с летящ старт в света на гравъла. Благодарение на техните надстройки, моделите ‘23 плавно минават границата между пътя и пътеката. Леките и корави рамки осигуряват оптимално предаване на мощността, а здравите компоненти издържат на стресовете при офроуд карането. Идеална комбинация за много приключения.

CUBE Stereo ONE22

Трейл велосипеди от серията Stereo ONE22 са идеални за трансалпийски турове с продължителност няколко дни или за бързи карания след работа. Кинематиката на CUBE Trail Control със 130мм ход отпред и 120мм отзад осигурява максимална ефективност в редица от условия. Идеалната комбинация от ниско тегло и върхова производителност правят моделите ONE22 верен спътник в планината.


CUBE детска серия

Разбира се, Cube не са забравили за най-младите велосипедисти! За да могат децата също да запалят страстта си към колоезденето, немците отново отделят много време за развитието и надграждането на детските си велосипеди. Освен с ярки цветове, моделите впечатляват с рамки, които са перфектно съобразени с тялото на децата. Спирачки, специално разработени за детските ръце, и предпазител на веригата в комбинация с рефлектори осигуряващи необходимата безопасност. С детските велосипеди CUBE, вашите деца са идеално оборудвани за своя старт в света на колоезденето.

 Колекция CUBE дрехи и аксесоари

Нововъведенията за 2023 при CUBE не спират само с велосипедите, а включват и съвпадаща екипировка. Дизайнерите на бранда наистина са работили усилено, за да изглеждате още по-стилни на велосипеда през новия сезон със свежи дизайни, които вдъхновяват за повече каране. Но колекцията впечатлява не само с визуални качества, а се отличава и с водеща функционалност, съобразена с нуждите на различните стилове. Панталони, фланелки, обувки, ръкавици и нови каски, CUBE има всичко необходимо за вашите вело приключения. И сякаш това не беше достатъчно, за новия сезон Cube разшириколекцията си с много стилни streetwear продукти!

Разгледайте новите предложение за 2023 тук както и в магазините на Bike Center. 

Наличност по магазини

В нашия сайт може да използваш полезния таб „наличност по магазини“ и да разбереш в кой точно обект е наличен желания от теб продукт. Нужно е само да избереш размер (ако продуктът има размери) и да натиснеш бутона „наличност по магазини“ и voilà, информацията е пред теб.

Не забравяй, че абсолютно всеки един продукт е наличен и онлайн и готов за изпращане до 5 работни дни.

 

Всички новини