-35% на облекло и обувки Виж намаленията

Cube представи моделите си за новия сезон 2022

Cube Bikes представи гамата си от продукти за сезон 2022 г. с нови попълнения в общо взето всички категории. Баварският производител отново обръща внимание на гъвкавото градско придвижване с изцяло новия модел Fold Hybrid и много подобрения на досега съществуващите модели. 

Също така изцяло преработени са едни от бестселърите на марката – AMS, Agree и Stereo Hybrid сериите. Цялото портфолио от над 450 нови велосипеди (включващи и е-байкове), заедно с ново облекло, екипировка и аксесоари впечатлява с разнообразие във функционално отношение и дизайн.

Един от най-популярните модели Cube AMS вече ще се предлага в два варианта – AMS ZERO99 супер лека крос кънтри версия и AMS ONE11 с платформата, която е ориентирана към трейл трасета.

При шосейните велосипеди Cube Agree става още по-функционален благодарение на новото си интегрирано кормило и място за съхранение под хоризонталната тръба.

Колокрос моделите от серията Cross Race са с 2 нови попълнения от премиум C:68X карбон с изцяло интегрирани лапа и кормило.

Най-продаваните в България модели Cube Aim, Cube Access, Cube Analog, Cube Attention и Attention SL са с нови още по-забележителни цветове, а точния размер за всеки байкър е гарантиран от Size Split системата на Cube.

Подрастващите байкъри пък ще разполагат с истинска състезателна машина с 24-инчови гуми – най-лекият детски велосипед с твърда рамка Elite C:62 240.

Фитнес байковете от серията SL Road вече са налични и в карбонови варианти C:62 за още по-бързо придвижване в градската джунгла.

Байкпакинг колелата или иначе казано туринг предложенията за дълги многодневни пътувания преминават на ниво IC 3.0 – третото поколение на интегрираните куфари за багаж.

От Cube също така обявиха, че усилено продължават да подобряват електрическите си велосипеди. За никого не е тайна, че те стават все по-популярни като вече представляват дори по-голямата част от моделите на марката. В по-развитите западни държави търсенето на подобен тип градски и планински велосипеди с подпомагане на задвижването е огромен, а същата тенденция започва да се забелязва и в България, въпреки по-високите цени на е-байковете.

Цялата гама Stereo Hybrid е претърпяла „фейслифт“  с акцент върху намаляването на теглото благодарение на по-тънките, но също толкова здрави хидроформовани тръби, усъвършенствани мотори и батерии. Изцяло кабелите вече са скрити в рамката за по-завършен естетически вид. Size Split системата вече гарантира, че всеки клиент ще може да закупи максимално точен за себе си размер на рамка и гуми.

Reaction Hybrid се предлага с 3 вида геометрия на рамката дори и за мъжката версия на модела.

По отношение на аксесоарите за 2022 г. от Cube са се погрижили да запазят качеството на досегашните продукти, но и да въведат някои нови като обувките GTY STRIX и велосветлините ACID PRO 80, Linuk Trailmotion каска с MIPS система и още много други.

Пълното разнообразие от продукти за предстоящия сезон вече може да бъде видян на www.cube.eu, а съвсем скоро продуктите ще могат да бъдат разгледани и поръчани на сайта на Bike Center www.bikecenter.bg

Всички новини