КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

Cube Reaction 2022: планински твърдак готов за състезания

Велосипед Cube Reaction 2022

През август Cube Bikes представиха обновената моделна гама велосипеди и аксесоари за 2022 г., a традиционно моделната гама Reaction е от най-чаканите. Защо е така ли? Защото именно този модел в различните му разновидности дава възможност както за разходка в парка с приятно леко колело, така и позволява конкурентно участие в различни състезания. Алуминиевите варианти на Reaction са окомплектовани с качествени компоненти и солидно здрава алуминиева рамка, докато карбоновите им братя откровено гледат към състезателните трасета. Освен впечатляващите части и тегло за тази цена, всеки колоездач получава и фантастично изглеждащи машини, които от далеч се забелязват със своите страхотни цветове. 

За кого са подходящи моделите от серията Reaction? Общо взето за всеки, който държи на качествените компоненти и добрата им работа. Напреднали колоездачи биха оценили подобаващо качествата на Reaction, но и тепърва навлизащи в планинското колоездене, които не искат да правят компромиси в самото начало биха останали силно впечатлени. Карбоновите варинти C:62 пък определено имат състезателен привкус като последния модел Race има всичко необходимо за челни класирания, стига "задкормилното устройство" да е на нивото на байка. 

Reaction Pro

Cube Reaction Pro е перфектната комбинация от функционалност, надеждност и производителност. Компонентите на този велосипед са 1х12 Shimano SLX и XT скоростна система, която предлага огромен обхват от предавки и несравнима репутация за прецизност; Shimano XT хидравлични дискови спирачки за сигурно спиране при всякакви метеорологични условия, независимо от терена и лесна за регулиране въздушна вилка RockShox Judy Silver.

велосипед cube Reaction Pro

Reaction Pro

-

Reaction TM

Със своите 29 инчови колела и RockShox 35 Silver вилка със 130мм ход за плавно и лесно регулируемо каране, веднага може да разберете, че CUBE REACTION TM е велосипед за предизвикателства. 760-милиметровото Newmen кормило ви дава контрола, от който се нуждаете, за да поемете по най-трудните пътеки, докато мощните хидравлични дискови спирачки Magura MT Thirty гарантират, че винаги сте на върха на скоростта си. Скоростната система е 1x12 на Sram, която ви предлага точната предавка за всяка ситуация, а в допълнение има и телескопично колче, с което да не губите време при избора на линия.

-

Reaction C:62 ONE

Този велосипед е наистина специален. Започвайки с доказано леката и елегантна C:62 карбонова рамка, дизайнерският екип на Cube продължава като събира списък с желани компоненти. Скоростната система е 1x12 на Sram, която обслужва широк спектър от предавки, а освен това отговаря за прецизната и плавна промяна на скоростта. Имаме Magura спирачки с висока ефективност и Suntour Raidon XC32 вилка, която изглажда пътя пред вас. CUBE REACTION C:62 ONE е лек и бърз и гарантирано ще остави усмивка на лицето ви.

Reaction One

Reaction One

-

Reaction C:62 PRO 

При този велосипед започваме с най-важното-рамката, която ще ви плени със своята лекота, отзивчивост и гъвкавост. След това добавяме някои от най-добрите компоненти - RockShox Judy Gold вилка, мощни хидравлични дискови спирачки Shimano за пълен контрол, независимо колко стръмна и технична е пътеката. И за финал Shimano 1x12 скоростна система + леки и здрави капли-всичко това допринася за една безпроблемна комбинация, с която възможно най-бързо ще стигнете до желаната от вас дестинация.

Reaction Pro Carbon

Reaction Pro

Reaction C:62 RACE

Този хардтейл велосипед излъчва състезателен дух откъдето и да го погледнеш-всяка тръба от рамката или компонент говорят за неговият race характер. И да, наистина е толкова бърз, колкото изглежда. С внимателно изработената карбонова C:62 Reaction рамка и селекцията от части, този велосипед има всичко необходимо, от което може да се нуждае стремящия се към подиума състезател. Fox 32 вилкаShimano 1x12 скоростна система, хидравлични дискови спирачки, Answer Attack AM капли със сгъваеми гуми с кевлар и Newmen кокпит компоненти-не ви дават място за съмнение, че това е велосипед, който ще ви позволи да представите най-доброто от себе си.

Reaction C62 race

-

Всички новини