Празнични намаления с до -50% Научи повече

Дни на детето с до -20% на детски колела и тротинетки

Забелязали сме, че децата винаги си тръгват засмени и щастливи от Bike Center. И понеже обичаме детските усмивки, по случай 1-ви юни - Международния ден на детето, всички детски велосипеди и тротинетки ще бъдат с до 20% намаление, активно в периода от 27 Май до 5 юни включително.

Промоцията е валидна за налични продукти и не може да се комбинира с други промоции като посочените намалени цени са крайни. Пълни условия.

Заповядайте в някой от нашите магазини или поръчайте онлайн с безплатна доставка. Зарадвайте своето дете с незабравим подарък, който то със сигурност ще помни дълго време. 

Колелото освен много радост, носи и много позитиви за здравето - запознайте се с част от тях и прочетете нашите съвети как да изберем най-подходящия детски велосипед.

✔ Лизинг
✔ Плащане с карта или в брой
✔ Преглед преди плащане
✔ Безплатна доставка над 89 лв.


Наличност по магазини

В нашия сайт може да използваш полезния таб „наличност по магазини“ и да разбереш в кой точно обект е наличен желания от теб продукт. Нужно е само да избереш размер (ако продуктът има размери) и да натиснеш бутона „наличност по магазини“ и voilà, информацията е пред теб.

Не забравяй, че абсолютно всеки един продукт е наличен и онлайн и готов за изпращане до 3 работни дни.

Всички новини