6 дек
2023
Инсъртите на Tannus са вече в магазинната мрежа на Bike Center

Инсъртите на Tannus са вече в магазинната мрежа на Bike Center

Не позволявайте на нищо да спре карането ви, особено на спукана гума - един неприятен проблем, който споделяме всички като велосипедисти, независимо от нивото и стила на каране.

Резултатите от това са ясни на всички - проваляме си карането, губим ценно време и закъсняваме за работа или среща, а най-лошото - правим една дълга разходка пеша до вкъщи или сервиза, ако не си носим материали за поправяне на гумата.

Екипът на Tannus има ясна и точна цел - да спре пукането на гуми и да ни избави от подобни на горе описаните тревоги!

 

Екипът на Bike Center е съпричастен към тази кауза и предлага селекция от продукти, които ще ви осигурят приятно и безгрижно каране независимо дали сте в гората, шосето или града.

Ето и акцентите:

ARMOUR - инсърт с вътрешна гума

Лесни за инсталиране вложки за гуми, които елиминират 90% от причините за досадните спуквания. Подходящ за повечето размери вело гуми. Страхотен за всички стилове и нива карачи.

Предимства:
ЗАЩИТА ОТ СПУКВАНИЯ

Tannus Armor се увива около вътрешната гума и осигурява до 15 mm защитен слой, който пречи на остри предмети да развалят карането ви.

RUN FLAT СПОСОБНОСТ

В малко вероятния случай на спукана гума, все още можете да карате велосипеда си за ограничен период от време.

ЗАЩИТА НА ШИНИТЕ

Дизайнът на Tannus Armour също помага да защитите шините си при силни удари.

 

ПОДОБРЕНА СТАБИЛНОСТ

Страничната стена на Tannus Armour помага за стабилизирането на гумите ви при завиване и абсорбира вибрациите за по-добро поведение и повече комфорт.

Безкамерен инсърт

Лесен монтаж, ниско тегло, оптимална защита на шината, повишена скорост и сцепление. Идеалното решение за всички видове планинско колоездене, както и гравъл.

Предимства:
Лесен монтаж
Готови за пътеката до 5-10 минути. Не са необходими компресор, добри приятели или сложни инструменти. Лесна инсталация без главоболия.

Абсорбиращи вибрациите свойства
С 20 мм защита на шината, Armor Tubeless осигурява почти двойно по-голямо облекчаване от вибрации и удари.

Подсилен страничен профил

Не просто голям обръч от пяна. Страничните крила се огъват заедно с гумата и шината, за да осигурят повече сцепление, стабилност и защита.

 

Разгледайте наличната гама от продукти Tannus на bikecenter.bg или посетете удобен за вас физически магазин и си осигурете безгрижно каране.