14 мар
2024
Погрижете се за велосипеда си през зимните месеци, за да сте готови за хубавото време

Погрижете се за велосипеда си през зимните месеци, за да сте готови за хубавото време

Зимните месеци са времето, когато много хора се отказват за малко колоезденето, поне навън, и зазимяват велосипедите, докато премине мразовитото време.

Много често обаче, когато хубавото пролетно време ни изненада, с него идва и огромното желание да изтупаме прахта от седалката и да яхнем велосипеда отново към нови приключения. За жалост, се сещаме, че с края на миналия сезон сме отложили смяната на веригата или накладките именно за новия и се втурваме към сервиза, където да стегнат любимеца ни за уикенда, защото времето ще е супер за каране. Ето, че за жалост, преди нас точно същото са направили и мнозина колоездачи и графикът на сервизите е меко казано препълнен и май ще пропуснем карането поне до следващата събота и неделя. 

Ситуацията не е неизбежна и няма място за паника. Просто се възползвайте от студените месеци, когато графикът на сервизите е ненатоварен, пък и вие не бързате да хванете топлите слънчеви лъчи.

Не отлагайте да се свържете с нашите сервизи, за да се погрижите за велосипеда си.

Ако пък обичате да се грижите за велосипеда си в уюта на домашната обстановка, то тогава разгледайте нашата селекция от специализирани инструменти и продукти за поддръжка.

Продукти за почистване и смазване

Инструменти и поддръжка