15 яну
2024
Състезавай се виртуално и спечели с тренажори Elite

Състезавай се виртуално и спечели с тренажори Elite

Станете част от вълнуващото предизвикателство на Bike Center и тренажорите Elite. Изпробвайте качествата на върховия тренажор Suito T в магазините на Bike Center и ако сте в състезателно настроение, предлагаме вълнуващo предизвикателствo за вас. Премерете сили с вело съмишлениците си и дайте всичко от себе си, за да постигнете най-добро време по зададена от нас отсечка.

Ето и подробностите:

Местоположение:

Имате право на два състезателни опита като най-добрият резултат ще бъде записан. На 29 февруари през Facebook и Instagram ще обявим победителя.

Как и защо да се присъедините:

  • Заповядай в някоя от опоменатите по-горе локации в определите дати, за да изпробваш от първа ръка иновативната тестова станция на Elite и да дадеш своето най-добро време.
  • Изпитай качествата на умния тренажор Elite Suito-T и дайте най-доброто от себе си в два състезателни опита, за да регистрирате време и да се включите в предизвикателството. Независимо дали се стремите към личен рекорд или просто търсите да се насладите на добро каране, приятна компания и силна емоция.
  • Спортни цели: Не е от значение дали сте силно ангажирани с тренировъчния си режим и карането на закрито или тепърва започвате това вълнуващо пътешествие, предизвикателството ни е чудесен начин да зададете и постигнете целите си в колоезденето.
  • Награди: Не на последно място, най-бързият участник ще получи вълнуващи награди - комплект аксосоари и оборудване от Elite на стойност над 250 лв., които ще ви осигурят перфекти условия за тренировка.

 

Elite prizes

Включете се в предизвикателството на Elite и Bike Center и дайте устрем на карането си, дори и през зимните месеци. Очакваме ви!