6 дек
2023
Selle San Marco: Италианските традиции срещат модерните технологии

Selle San Marco: Италианските традиции срещат модерните технологии

Selle San Marco е синоним на опит и големи успехи от 1935 г. насам. Всяка седалка символизира дълбоката занаятчийска традиция и вежлива грижа към всеки детайл, гордо носейки символа Made in Italy.

Богатото историческо наследство и водещите технологични иновации умело се комбинират, за да създадат емблематичните продукти, които винаги са отличавали италианския производител на седалки. Философия, която прави продуктите на Selle San Marco уникални, специални и разпознаваеми в цял свят като синоним на качество и съвършенство.

Радостни сме да съобщим, че от този сезон седалките на италианския производител са вече и в нашата магазинна мрежа. Selle San Marco покрива нуждите на всички стилове колоездене, като акцентира върху качеството и ефективността на вашето каране. Открийте богатата гама от продукти за шосейно, планинско, гравъл, или градско колоездене в сайта ни или на място в удобна за вас локация.

Различни решения с правилна философия: #aMatterOfRiders

Shortfit
Новото ергономично предложение на Selle San Marco, характеризиращо се с намалена дължина и голям централен отвор. Резултатът от всичко това е комфорт, стил и ефективност във всяка ситуация.

Aspide
Водеща линия от колекцията на Selle San Marco, с печеливша комбинация от лекота и комфорт, която дава максимална, без да ви лишава от удоволствието при въртенето на педалите. Линията ASPIDE включва четири версии (Superleggera, Carbon FX, Racing, Dynamic), с две ергономични форми (Open-Fit и Full-Fit) и две различни ширини (Narrow и Wide). Предлага се и във вариант SUPERCOMFORT.

Aspide Short
Aspide Short е новата естествената еволюция на Aspide- модел, който в продължение на почти 20 години пише славната история на Selle San Marco.

Allroad
Най-младата линия от продукти в колекцията на Selle San Marco. Многофункционални седла, проектирани да дадат най-доброто от себе си дори и на гравъл терен.


Ground
Новият GROUND е пряката еволюция, по отношение на формата и предназначението, на текущото седло GND. Предвидена за нуждите на планинските колоездачи, тази линия седла, комфорт и ефективност, за да е верен партньор във вашите приключения.

Запознайте се с продуктовата гама на Selle San Marco в физическите магазини на Bike Center, както и онлайн на: https://www.bikecenter.bg/selle-san-marco/