Тествайте велосипеди Specialized - Test the Best 2018

Test the Best Borovets 2018

Знаем колко трудно е избирането на най-подходящия велосипед. След посещение на няколко магазина, питане на приятели, сравняване в интернет и изчитане на всички възможни ревюта за модела, все още у Вас има една нотка на колебание дали точно този модел и размер е най-удачният. Познахте ли се? Да, знаем, че всеки байкър е минал през това.

Test the Best


Има само един начин тези съмнения да изчезнат и да узнаете какво точно търсите – Test The Best.

Bike Center и Specialized Ви канят да тествате различни модели, различни размери и да усетите колелото в реалните условия, при които ще го карате утре с приятели. Test the Best е уникална възможност да изберете най-подходящия за Вас велосипед.

Test the Best

Защо трябва да дойдете


„Дали това е моят размер рамка?“, „С какво това колело е по-различно от другите?“, „Колебая се между „твърдак“ и байк с окачване?“, „Каква е разликата между 120 мм и 170 мм ход?“, „Заслужават ли си хибридните велосипеди?“, „29-инчови или 27.5-инчови гуми?“, „Дали този байк си заслужава цената?“, "Какъв шосеен велосипед ми подхожда?" 

Отговорете на всички тези въпроси като тествате и чуете мнението на едни от най-добрите специалисти в света на велосипедите. Няма значение дали е слънчев ден или вали дъжд, дали Ви се кара по асфалт или по планински пътеки, изпитайте колелото в реални условия.

Test the Best

Какво ще научите


Експертите от Bike Center ще Ви разкажат подробно за всичките технологии и техники, използвани при създаването на велосипедите Specialized и какво ги отличава от другите. 

След това ще имате възможност сами да се убедите защо Specialized наистина са специални като станете част от Test the Best.

Състезалите от отбора на Bike Center пък ще споделят какво е да караш на ръба на възможностите и ще демонстрират на какво са способни велосипедите с марка Specialized.

Кога и къде


    1. Боровец - 30 юни и 1 юли (събота и неделя) пред хотел "Рила". Ще покараме планински колела в Байк парк Боровец и шосейни в отсечка близо до Боровец.

Следете последните новини за събитието във Фейсбук.

Купете Specialized на преференциална цена


Убедени сме, че след като тествате най-добрите велосипеди, със сигурност ще пожелаете да ги притежавате. Специално за участниците в Test the Best, Bike Center ще предостави преференциални условия за закупуване на велосипеди с марка Specialized.
Test the Best

Записване

Запишете се напълно безплатно като използвате формата за записване - въведете 2 имена, мейл и натиснете изпращане.Ако не виждате формуляра за записване, натиснете тук.

Всички новини
Споделете в:
© Developed by CommerceLab