1 яну
2024
Тествай седалки Ergon и избери подходящата за теб

Тествай седалки Ergon и избери подходящата за теб

С радост споделяме, че вече в Bike Center ще имате възможността да тествате седалки Ergon.

Всички заинтересовани ще могат да изпробват в реални полеви условия продуктите, за да се уверят в безкомпромисното качество на немския бранд.
Разнообразието от модели седалки Ergon включва нещо за всеки стил каране, като всички са налични в размери S/M и M/L:

Ето как можете да се възползвате от услугата:

  • Когато искате да изпробвате тестова седалка, тя ще Ви бъде отдадена чрез заплащане на депозит в размер на нормалната крайна цена на артикула.

  • Максималният тестови период е 2 седмици.

  • В края на тестовия период, при връщане на седалката се възстановява депозита. Ако желаете да тествате друг модел - процедурата с депозита се повтаря. Ако решите, че седалката, която тествахте е точния продукт за вас, то тогава нищо не може да ви спре да си закупите същия модел.

Ето и някои допълнителни условности, които е полезно да се вземат предвид:

  • В случай, че клиентът не се върне в указания срок на тестовия период, продажбата се счита за осъществена и тестващият запазва седалката, която е взел.

  • Ако клиент повреди козметично - със сериозни видими белези, или структорно седалката в тестовия период, тестващият запазва седалката, която е взел, за сметка на депозита.

  • В случай, че клиентът не желае да закупи седалка след теста и седалката е в добро козметично и структурно състояние, сумата се възстановява.

 

Свържете се с най-удобния за вас обект на Bike Center и изпробвайте ергономичните качества на немската марка Ergon.