Промо цени на велосипеди Specialized Виж моделите

XC колелата на Cube от начален и среден клас - за всеки по нещо

Велосипеди Cube

Немско качество и достъпна цена. Дотук отлично, но велосипедите на CUBE имат още много достойнства и заслужават внимание. Най-големият производител в Европа се слави и с една от най-богатите гами колела – за всеки има подходящ модел и размер. И за претенциозните спрямо цвета е помислено – има голямо разнообразие като всяка година моделите са различни и потребителят запазва индивидуалност в морето от колела.

Моделите на CUBE увеличават възможностите и качеството си правопропорционално на цената, но дори и началните са абсолютен бестселър в Европа и са способни да покорят не само парка, но и планинските пътеки.


Aim

Cube Aim

Започваме с CUBE Aim, който е най-продаваният модел на марката от начален клас. Още името му подсказва, че с това колело целите право в десетката по отношение на цената спрямо качеството. Може би сте чували, че най-важното нещо в един велосипед обикновено е геометрията.

В това отношение рамката на Aim, която се предлага в цели седем размера (три с 27.5-цолови колела и четири с 29-цолови), балансира между модерните тенденции (по-малък челен ъгъл - 69° при 27.5 размерите и 70° при по-големите 29" колела) и класическата концепция за по-къс преден триъгълник, който да е по-удобен за по-кратките и лежерни карания, каквито се очакват от типичния купувач на подобен велосипед.

Пълно описание на моделната гама Aim с цени от 759 лв. може да прочетете тук.


Analog

Cube Analog

Следващото ниво при твърдаците на Cube е моделът Analog. Той използва като основа същата рамка, което означава, че и тук е налице избор между 27.5 или 29-цолови колела, при това в няколко размера, така че всеки може да намери подходящите за него пропорции. Разнообразието от цветове пък позволява да оставите у околните по-крещящо или по-неутрално впечатление.

Cube Analog е с висококачествена алуминиева рамка, балансирано управление и надеждни компоненти, които в комбинация допринасят за идеалното забавление по пътеките. Независимо дали ще изберете 27,5 или 29 инчовата версия със сигурност ще попаднете на точния фит, благодарение на Size Split системата на Cube.

С 3х9 скоростна система на Shimano с XT заден дерайльор, мощни хидравлични дискови спирачки и RockShox амортисьорна вилка имате всичко необходимо за комфортно каране надалеч и извън пътя.

Вижте всички модели Analog с цени от 1349 лв.


Attention

Cube Attention

Името на модела не е случайно и си заслужава вниманието. Attention е велосипед, който ще преобърне вашите очаквания. Предлага се в 27,5 и 29 - инчови версии, в зависимост от големината на рамката, и със сигурност ще намерите най-подходящия за вас размер. В модела от 2019 забелязваме преработена задна част, за да се улесни поставянето на багажник и калници. Със скоростната система 3х10 на Shimano с XT заден дерайльор и лесно регулируема вилка RockShox, от Cube са създали гъвкaв твърдак, който идеално да пасне на активния ви начин на живот.

Вижте всички модели Attention с цени от 1499 лв.


Attention SL

Attention Sl

Attention SL е модел образец за полезност и ефективност. Заимствайки вдъхновение и идеи от велосипедите от по-висок клас, дизайнерите на Cube избират въздушна вилка RockShox за фина настройка и гладко и прогресивно каране. Към нея добавят мощни хидравлични дискови спирачки със 180-милиметров ротор за сигурно спиране при всякакви условия и 2x10 скоростна система на Shimano. Всичко това е монтирано на лека, гъвкава, удобна и адаптивна 6061 алуминиева рамка.

Вижте всички модели Attention SL с цени от 1699 лв.


Acid

Cube Acid

Acid е с изцяло обновена рамка Aluminium Lite AMF за новия сезон 2019. Дизайнерите на Cube не са се спрели пред нищо, за да успеят да помогнат на клиентите си да изкачат върховете на предизвикателствата си. Като се започне от леката и способна 6061 алуминиева рамка, въздушна вилка RockShox, и минем през 12-скоростна система Sram, стигаме до извода, че при този велосипед няма нищо нежелано. А с широкия диапазон от размери с 27,5 и 29 инчови капли със сигурност ще може да изберете най-доброто за вашето телосложение.

Вижте всички модели Acid с цени от 1899 лв.


Reaction Pro

Cube Reaction Pro

Още от името му може да предположите, че този байк е сериозна работа. И ще сте прави. С напълно ревизирана за 2019 рамка Aluminium Lite AMF ARG, дизайнерите на Cube запазват всички достойнства, които направиха модела толкова популярен, но добавят възможност за лесно монтиране на багажник и калници за допълнителна вариативност.

Списъкът със спецификации е пълен с висококачествени компоненти, които няма да ви разочароват. От въздушната вилка с лесна настройка RockShox Recon Silver TK Air, през надеждността на 22-скоростната система Shimano, този байк ви гарантира скорост без компромис, комфорт и контрол при движение.

Вижте всички модели Reaction Pro с цени от 2149 лв.


Reaction TM

Cube Reaction Tm

От Cube са пожелали да направят нещо малко по-специално с Reaction TM и неговата Trail Motion Geometry рамка. Готов за пътеките твърдак, очакващ нови пътешествия и притежаващ всичко необходимо за да ви отведе до следващо ниво в карането на велосипед.

Снабден е с по-широки гуми, X-Fusion RC 32 вилка със 130мм ход, Newmen кокпит с 760мм кормило, което ви гарантира увереност и контрол. Към всичко това добавяме могъщите Shimano MT400 спирачки, Race Face Ride курбели и Deore 1x10 скоростна система…Достатъчно специален велосипед нали?

Вижте всички модели Reaction TM с цени от 2149 лв.


Reaction Race

Cube Reaction Race

Създателите на Reaction Race са имали предвид едно нещо при изработването му - скоростта! Е, може би три неща - скорост, комфорт и гъвкъвост! Благодарение на телескопичното колче може да правите настройки без да разваляте линиите си, вилката RockShox Judy в комбинация с 1x12 скоростна система SRAM Eagle и мощни хидравлични дискови спирачки са готови да поемат всякакви предизвикателства. Това е велосипед, които се чувства еднакво добре по пътеките, състезанията и градските улици, а Cube смятат, че това е печелившата формула.

Вижте всички модели Reaction Race с цени от 2499 лв.


Технологии във всички модели Cube

Усъвършенствано формоване на тръбите

Технологията на Cube за усъвършенсвано формоване на тръбите позовлява механично да бъдат трансформирани различните тръби на рамката и по този начин те да бъдат оптимизирани без допълнително износване на материала. Освен по-красивия външен вид, този производствен метод е вдъхновен от функционалните предимства – по-лека и същевременно по-здрава алуминиева рамка.


Гъвкава геометрия на рамката

Cube Technology

Дългогодишното тестване на различни концепции при създаването на рамки доведе до създаването на технологията за олекотено натоварване посредством оптимизирана геометрия. 3 основни неща водят до гъвкавото разпределяне на натоварването.

Първо, увеличеният офсет на вилката дава същата стабилност като на 26-инчово колело без да се изостря челния ъгъл, което пък от своя страна освобождава място за предното колело. Второ, скъсеното разстояние на долната задна тръба (чейн стей) без да се компрометира ъгъла на седалковата тръба. Cube патентова специално монтиране на предния дерайльор, който дава повче отстояние от задната гума, запазвайки ъгъла на седалковата тръба и гарантирайки отпимална стойка на колоездача. Трето, височината на средното движение остава същата като на 26-инчово колело. Това води до естествена позиция на седене – комфортът при 29 и 27,5 – инчовите колела остава на най-високо ниво.

Лека и здрава 6061 алумниева сплав

CUBEАлуминий 6061 подлежи на топлинна обработка, след която материалът става по-здрав, издръжлив на ръжда и умора и подходящ за направата на лека тръба с голяма здравина. Високотехнологичната изработка на материала му дава свойствата да се огъва повече, но същевременно да запазва якостта си за дълъг период от време. Всичко това, за щастие, не се е отразило на теглото в негативен аспект, а напротив - води до намаляването и усещане за повратливост и гъвкавост на колелото.

Лесно закрепване и повишена здравина

CUBE

Лесно сменяемото ухо на дерайльора позволява да бъде премахнат без да повреди рамката при евентуално падане или удар като резбата се намира на ухото, а не както обикновено в рамката. Така вместо при инцидент да изхвърлите цялата рамка понеже е изкривена, ще се наложи просто да смените ухото и евентуално дерайльора - простичко решение, което обаче спестява много главоболия.

Кабелите са интегрирани в рамката

Cube Technology

Кабелите на жилата и спирачките са скрити в тръбите на рамката. Така те са предпазени от прах и ожулвания, а рамката изглежда стилна и изчистена. Освен чисто визуалните предимства на този метод за прибиране на броните и жилата, той осигурява дълготрайността им, тъй като не са подложени на външни сили като усукване, рязане, протъркване и т.н. Всичко това гарантира безпроблемна работа на скоростната и спирачната системи. Освен това си спестявате досадно кълбо от кабели около рамката.

Многослойно водно боядисване

Cube TechnologyВърху полираните алуминиеви рамки, логото и графиките се нанасят с многослойна мокра боя, така че се спестява тегло и се подобрява дълготрайността и блясъка на боята. Този процес осигурява така важната защита от корозия, в случай, че колелото се държи във влажен гараж или мазе през зимата - често срещано в България. Благодарение на качествения контрол от Cube всеки велосипед излиза в перфектен вид.

Поръчай онлайн или вземи на изплащане в някой от 11-те магазина Bike Center:

 1.  София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
 2.  София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
 3.  София, жк. Младост 1, бл 1а.
 4.  София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
 5.  София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
 6.  София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
 7.  София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107 
 8.  София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
 9.  Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
 10.  Бургас, ул. Цар Симеон 102
 11. Пловдив, бул. България 186


Всички новини