Покорявай нови пътища с велосипед на лизинг от TBI с 0% лихва! Виж моделите

Yakima вече и в Bike Center

Yakima е водеща световна марка багажници за автомобили, предлагаща практични решения за сигурно транспортиране на всички видове велосипеди.

Вече почти четири десетилетия доверените технологии на щатския бранд преобразяват начина, по който хората пътуват. Kомбинирайки иновации, безопасност и усет към детайла, Yakima са известни със своя интелигентен и интуитивен дизайн, който дава лекота на използване и дълготрайно качество на изработка. Базирани в Орегон и заобиколени от богати природни дадености като долини, върхове, брегове и пустини, Yakima черпи вдъхновение за създаването на издръжливи и практични решения, които дават на всеки свободата да се скита, правото да бъде непокорен и увереността да приключенства безгрижно.

БАГАЖНИЦИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ YAKIMA

Ако обичате да карате по далечни дестинации, то вероятно осъзнавате ползата от качествен вело багажник за велосипеди, тъй като те са чудесен начин лесно, сигурно и удобно да транспортирате велосипеда си, където пожелаете. Освен това, предпазват колата ви от нежеланата кал по колелото след хубаво каране по пътеките и оставят полезно място за пасажери или повече багаж. 

След като сме установили нуждата от багажник е време да изберем какъв точно тип ще е той. Добрата новина е, че Yakima има огромна гама от вело багажници, включително за теглич, покрив и задна врата.

ОТКРИЙТЕ ПЕРФЕКТНИЯ БАГАЖНИК ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Yakima проектира вело багажници за 99% от видовете автомобили на пазара. Ако търсите предимно комфорт, то багажниците, монтиращи се на теглич, са изключително лесни и бързи за качване и сваляне на вашите велосипеди.

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA FOLDCLICK 3

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA JUSTCLICK 3

Ако нямате теглич или искате да не увеличавате габаритите на автомобила, можете да пренасяте велосипедите си на покрива на автомобила с покривен багажник.

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA HIGHROAD

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA FRONTLOADER

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA HIGHSPEED

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA FORK CHOP

Ако пък не искате да инсталирате греди на покрива на колата ви,  има и опция за монтиращ се отзад багажник, за да поставите бързо и лесно велосипеда си на задната врата. 

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA FULLBACK 3

БАГАЖНИК ЗА АВТМОБИЛ YAKIMA SUPER JOE 3

Който и багажник да изберете, всички те са проектирани да са практични, здрави и лесни за използване.

БЕЗОПАСНИ И ПРАКТИЧНИ БАГАЖНИЦИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ

Всеки багажник за велосипеди Yakima е изработен от висококачествени материали и е тестван обстойно на терен, така че да гарантира безопасност, качество и устойчивост във времето, дори и в най-суровите метеорологични условия.

Yakima помага на хората да носят оборудването, което обичат, до местата, които обичат.

Изберете от широката гама вело багажници Yakima, включително адаптори и аксесоари, с които да конфигурирате перфектното за вас решение. 

АДАПТЕР YAKIMA JUSTCLICK +1

АДАПТЕР ЗА РАМКА YAKIMA TUBETOP

Разгледайте цялата налична гама продукти в Bike Center тук: YAKIMA / Bike Center

Нашият експертен екип може да ви помогне да изберете правилното решение за вашите специфични нужди и превозно средство, като гарантира сигурен и лесен процес на инсталиране. С багажниците на Yakima можете да имате спокойствието, което идва с надежден и универсален багажник, готов да се справи с цялата ви екипировка и оборудване при следващото ви приключение. Оборудвайте се със своя багажник Yakima сега и тръгнете уверено към следващото приключение!

Всички новини